Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Δέσμευση Παπανδρέου για το ασφαλιστικό

Την πρόθεση του ΠΑΣΟΚ να τερματίσει την -όπως ανέφερε- παρακμή του δημόσιου Ασφαλιστικού Συστήματος, επεσήμανε ο Γιώργος Παπανδρέου, που επισκέφθηκε τη Γενική Διεύθυνση Πληροφορικής του ΙΚΑ.

Ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι «χαριστικές ρυθμίσεις για τις τράπεζες, κακοδιαχείριση, σπατάλη, διαφθορά, έλλειψη μηχανογράφησης έχουν βάλει το ΙΚΑ στο κόκκινο» και δεσμεύτηκε για «βασική, αξιοπρεπή και δίκαιη σύνταξη για όλους», για «βιώσιμο ασφαλιστικό σύστημα για όλους τους ασφαλισμένους».

Κατά την επίσκεψή του στη Γενική Διεύθυνση Πληροφορικής του ΙΚΑ, και αφού είχε επισκεφθεί νωρίτερα το υποκατάστημα του ΙΚΑ Ζωγράφου, όπου ενημερώθηκε από γιατρούς και προσωπικό για τα προβλήματα του χώρου, ο κ. Παπανδρέου επισκέφθηκε τον τομέα αποστολής των μηχανογραφικών καταστάσεων, την αίθουσα διαχειριστών και τον τομέα των ελεγκτών-καταχωρητών.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συνομίλησε, μεταξύ άλλων, με εργαζόμενους με προγράμματα στέιτζ, για τα εργασιακά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, και έκανε λόγο για εργασιακό «μεσαίωνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.