Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2009

Τι μας χωρίζει

Η κ. Νταλάρα είναι σύζυγος του κ. Νταλάρα, του γνωστού, επιτυχημένου και ασφαλώς πολυεκατομμυριούχου αστέρα του λαϊκού πενταγράμμου μας, εκλεκτού φίλου του κ. Λαμπράκη, του Μεγάρου Μουσικής και τόσων άλλων λειτουργών της Τέχνης.

Η κ. Άννα Ραγκούση Νταλάρα είναι και συγγενής το γραμματέα του σοσιαλιστικού ΠΑΣΟΚ και στενότατου συνεργάτη του κ. Γ. Παπανδρέου, κ. Γ. Ραγκούση. Ως εκ τούτου πολιτεύεται στην Β΄ Περιφέρεια Αθηνών. Και επειδή οι ψηφοφόροι της περιοχής δεν πάνε Μέγαρο φρόντισε να τους προσεγγίσει αλλιώς, με την δοκιμασμένη από αιώνων συνταγή όλων των επιτυχημένων του τόπου αυτού: Ζούμε αναιδώς καπιταλιστικά, αλλά φερόμαστε σοσιαλιστικά και καμιά φορά και κομμουνιστικά. Βλάκες είναι δεν θα καταλάβουν.

Την ίδια στιγμή και όπως καταγγέλλουν δεκάδες μπλογκς η κ. Νταλάρα επικοινωνεί με τους χιλιάδες Βορειοηπειρώτες που ψηφίζουν στην ίδια περιοχή στέλνοντας SMS μηνύματα στα …αλβανικά.

«Είναι απορίας άξιον πως ένα μέλος τόσων μη κυβερνητικών οργανώσεων, ένα άτομο τόσο ευαίσθητο για τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν θέλησε να απευθυνθεί στους ψηφοφόρους στην μητρική τους. Προφανώς οι ευαισθησίες για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τους μετανάστες περιορίζονται μόνο σε όσους δεν είναι ελληνικής καταγωγής» επισημαίνουν αγανακτισμένοι Βορειοηπειρώτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.