Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Ο,τι δεν μας σκοτώνει, μας κάνει πιό δυνατούς!


Ημέρα Κυριακή και κατά κανόνα ημέρα "αράγματος". Όχι όμως για τους Χρυσαυγίτες που δρούμε παντού και συνεχώς κάνοντας τους διώκτες μας, δημόσιους υπαλλήλους της κυβέρνησης, να μην μπορούν να απολαύσουν την κυριακάτικη αυτή θαλπωρή. Το άραγμα για εμάς θα είναι ένα ευχάριστο διάλειμμα με το Συναγωνιστή και συμπληρώνεται πάντα από τη Δράση. Συμμετείχαμε με αντιπροσωπεία στη συγκέντρωση πατριωτικών και πολιτιστικών συλλόγων για την επέτειο αυτονομίας της αιματοβαμμένης Ελληνικής Γής της Βορείου Ηπείρου στο κέντρο της Αθήνας. Διοργανώσαμε επίσης συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας στη Λάρισα για το ύπουλο λαθρονομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση.

Οι Αγωνιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κλήθηκαν για άλλη μια φορά να αντιμετωπίσουν τα όργανα του ανθελληνικού κράτους αλλά και του παρακράτους. Οι αστυνομικές αρχές προσπαθούσαν με την ισχυρή παρουσία των δυνάμεών τους να εμποδίσουν την πορεία των Εθνικιστών! Την κατάληψη, όμως, της κεντρικής πλατείας της πόλης από "αντι"εξουσιαστές δεν σκέφτηκαν να την εμποδίσουν. Έτσι θα είχαν την ευκαιρία να απαγορεύσουν την πορεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ προβάλλοντας ως δικαιολογία την αποφυγή επεισοδίων, μιας και στο σημείο που είχε οριστεί για τη συγκέντρωση, που ήταν η κεντρική πλατεία της Λάρισας, βρίσκονταν 30 περίπου άπλυτοι. Προφανώς, λοιπόν, οι αστυνομικές αρχές υπάκουσαν στις επιταγές της κυβέρνησης η οποία προσπαθεί να αποτρέψει τη δημιουργία κλίματος εις βάρος της λόγω του μεταναστευτικού και κάθε προσπάθεια αφύπνισης των εφησυχασμένων Ελλήνων, που σαν αλυσοδεμένοι σκλάβοι ακολουθούν χωρίς καμία αντίσταση το χαμό μας. Γι' αυτό και άφησαν τους αναρχικούς, λίγες ώρες πριν την έναρξη της πορείας, να βρεθούν στην πλατεία. Έτσι, θα μπορούσαν είτε να απαγορεύσουν την πορεία, με πρόσχημα τη "διατήρηση της τάξης" είτε βέβαια να δυσφημίσουν ως συνήθως το Κίνημά μας αν γίνονταν επεισόδια.

Δεν τους βγήκε όμως. Δεν τους βγήκε γιατί και η πορεία έγινε και επεισόδια δε σημειώθηκαν. Οι άπλυτοι το έβαλαν στα πόδια μόλις αντιλήφθηκαν τους Εθνικιστές να πλησιάζουν στην πλατεία και έτρεξαν να κρυφτούν στο πανεπιστημιακό καταφύγιό τους. Ξέχασαν μάλιστα, πάνω στον πανικό τους, και διάφορα κουρελόπανα... (βλ. φωτό) Κατά τη διάρκεια της πορείας δόθηκε η ευκαιρία στους Συναγωνιστές να διανείμουν προκηρύξεις σχετικά με το νομοσχέδιο καθώς και φύλλα από την εφημερίδα του Κινήματος. Χιλιάδες κάτοικοι της Λάρισας ήρθαν σ' επαφή με τις θέσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ χωρίς τα ψεύδη και την εις βάρος μας προπαγάνδα του συστήματος. Η όλη δράση ήταν πέρα για πέρα επιτυχημένη.

Την ίδια στιγμή που η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αντιμετώπιζε για άλλη μια φορά επιτυχημένα κρατικούς και παρακρατικούς ανθέλληνες στη Λάρισα, στην Αθήνα, στα κεντρικά γραφεία του πολιτικού μας κόμματος, διενεργούνταν αστυνομική έρευνα παρουσία εισαγγελέως! Φυσικά οι έρευνές τους αποδείχθηκαν άκαρπες. Και γιατί δεν μπόρεσαν να μας χρεώσουν κάτι αλλά και γιατί το ηθικό μας δεν κάμπτεται από τέτοιες σπασμωδικές κινήσεις. Αντίθετα, μας πεισμώνουν και μας κάνουν πιο δυνατούς! Πολιτικό κόμμα είμαστε. Τί περίμεναν να βρουν; Προφανώς γνώριζαν πως δεν θα βρουν κάτι παράνομο. Η κίνησή τους αυτή ήταν ξεκάθαρα πολιτική και έγινε προκειμένου να προπαγανδίσουν πως είμαστε περίπου μία... εγκληματική συμμορία και γι' αυτό μας αντιμετωπίζουν αντίστοιχα. Κάτι όμως που δεν τους το επιτρέπουν ούτε η συμμετοχή του Λαϊκού Συνδέσμου στις προηγούμενες ευρωεκλογές και εθνικές εκλογές ούτε οι 24 χιλιάδες Ελλήνων που στήριξαν έμπρακτα την προσπάθεια αυτή. Επομένως, κινήσεις εντυπωσιασμού και συμπεριφορές σαν κι αυτή φθείρουν το σύστημα και όχι βέβαια το Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Η κρατική και παρακρατική τρομοκρατία, δε θα περάσει. Την ίδια ώρα που στο κέντρο της Αθήνας οργιάζουν από τους μελλοντικούς... "Έλληνες" η διακίνηση ναρκωτικών και η εγκληματικότητα, αυτοί κυνηγάνε εμάς. Εμείς, βλέπετε, είμαστε το πρόβλημά τους... Το αποδεχόμαστε και προχωράμε ακόμα πιό δυνατοί γιατί ΤΙΜΗ ΜΑΣ είναι Η ΠΙΣΤΙΣ...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.