Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Ο ΠΥΡΗΝΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ χαιρετίζει τη μεγαλειώδη νίκη του Λαικού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, που μέσω του συνδυασμού Ελληνική Αυγή, εκπροσωπεί πλέον το εθνικιστικό κίνημα στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων. Πρόκειται για μια νίκη ενάντια στην ιδεολογική τρομοκρατία των ψευτοδημοκρατών. Πρόκειται για ένα ηχηρό ράπισμα στη συνωμοσία της σιωπής που είχε επιβάλλει το σαθρό τηλεοπτικό κατεστημένο και οι μεγαλοδημοσιογράφοι, οι οποίοι τη βραδιά των εκλογών έδειχναν να έχουν χάσει τα λόγια τους. Επιτέλους κάποια στόματα κομπλεξικών υποτιθέμενων πατριωτών που επί χρόνια λυμαίνονται τον όρο εθνικιστής και που ποτέ δεν κατέβηκαν στο πεζοδρόμιο του αγώνος, έκλεισαν για τα καλά. Επιτέλους τα όνειρα κάποιων ντουντουκοφόρων της αριστεράς και της καθόδου, σταματούν εδώ. Σταματούν εδώ, διότι η στιγμή επέστη που στέφανοι καμωμένοι από την αθάνατο δάφνη θα πλαισιώσουν πλέον τα δοξασμένα στους αγώνες λάβαρά μας.

Η γεναία μαυροφόρος φάλαγγα των συναγωνιστών της Χρυσής Αυγής κατάφερε από πόρτα σε πόρτα, από καφενείο σε καφενείο κι από πλατεία σε πλατεία να διαδώσει το μήνυμα μιας ανάγκης πανεθνικής ενάντια στη λαθρομετανάστευση και την εγκληματικότητα. Τα ποσοστά βγαλμένα μέσα από τα όνειρα δεκαετιών, έδειξαν το ανησυχητικό για τους βολεμένους 5,3% και σε δοκιμαζόμενες περιοχές όπως αυτή του Αγίου Παντελεήμονος το συντριπτικό 20%, πολύ πιο πάνω δηλαδή από το Κ.Κ.Ε. και λίγο χαμηλότερο από αυτό του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Συγχαρητήρια αξίζουν και όσοι αγωνίσθηκαν με τους υπόλοιπους συνδυασμούς της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι κατάφεραν να σπάσουν το ψυχολογικό φράγμα του 1,5%, παρά τη λάσπη και τη συκοφαντία που εδέχθησαν.

Συναγωνιστή Νίκο Μιχαλολιάκο. Το σάλπισμα του καθήκοντος τώρα είναι ηχηρότερο από ποτέ. Πάλεψε με όλες σου τις δυνάμεις και να ’σαι σίγουρος ότι στις επόμενες εθνικές εκλογές οι πανηγυρισμοί και ο υπερήφανος χαιρετισμός των προγόνων μας, σε κάθε πόλη και σε κάθε χωριό θα στοιχειώνει τη σκέψη όσων επί χρόνια εχλεύαζαν κι έριχναν τόνους λάσπη στην αγνή ιδεολογία μας. Καλή δύναμη και καλό αγώνα σε ‘σένα και σε όλους τους Έλληνες κατοίκους των περιοχών που ασφυκτιούν από την αδιαφορία των πολιτικάντηδων. ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ