Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Είμαστε οι Χρυσαυγίτες και θα βρεθούμε στην πρώτη γραμμή του Αγώνα

Πολλοί έχουν προσπαθήσει να προσδιορίσουν την θέση της Χρυσής Αυγής στον πολιτικό χάρτη, στο πολιτικό φάσμα. Οι κύριοι χαρακτηρισμοί που έχουν ακουστεί, από πολιτικούς και δημοσιογράφους, είναι οι: ακροδεξιοί, φασίστες, νεοναζί, αυγό του φιδιού, απόλυτο κακό. Φυσικά σοβαρή πολιτική τοποθέτηση δεν μπορεί να περιμένει κανείς από ανθρώπους που πληρώνονται για να κλείνουν τα μάτια απέναντι στα προβλήματα των Ελλήνων πολιτών. Όμως για τον μέσο Έλληνα πολίτη το ερώτημα μένει. Τι είναι επιτέλους αυτά τα παιδιά της Χρυσής Αυγής; Γιατί δεν αντιδρούν στους χαρακτηρισμούς που τους προσάπτουν όλοι αυτοί οι αλήτες; Στο δεύτερο ερώτημα η απάντηση είναι απλή πραγματικά. Το να μιλάει κανείς σε πολιτικούς και δημοσιογράφους της Ελλάδας είναι σαν να μιλάει κανείς στον τοίχο. Μία άλλη διάσημη φράση που μπορεί να δώσει απάντηση στο δεύτερο ερώτημα είναι το "μην μιλάς με έναν ηλίθιο, θα ρίξει την συζήτηση στο επίπεδο του και θα κερδίσει λόγω εμπειρίας". Επειδή όμως στα ερωτήματα των Ελλήνων πολιτών δεν πρέπει να υπεκφεύγει κανείς ας περάσουμε στο πρώτο και ουσιαστικό ερώτημα.

Δεν είμαστε ακροδεξιοί, γιατί δεν έχουμε καμία σχέση με την αστική, συντηρητική, αντεπαναστατική, καπιταλιστική δεξιά. Την εχθρευόμαστε σε όλη της την ιδεολογική διακήρυξη. Δεν βλέπουμε σε αυτή τον αντικατοπτρισμό του εαυτού μας στο αστικό επίπεδο έτσι ώστε να θεωρούμαστε άκρα της. Αποτελούν εχθρό του Έθνους με τις φιλελεύθερες, αστικοδημοκρατικές τους θέσεις και κανείς εχθρός του Έθνους δεν λογίζεται για εμάς ως "απολωλό πρόβατο" του οποίου να είμαστε η αγνή έκφραση. Δεν είμαστε το "αυγό του φιδιού", γιατί το φίδι έχει επωαστεί ήδη και κυκλοφορεί ανάμεσα μας. Αυγό του ήταν η αστική δημοκρατία και το ίδιο το φίδι είναι οι φιλελεύθεροι καπιταλιστές, οι μαρξιστές σωματοφύλακες τους και οι αργυρώνητοι σφουγγοκωλάριοι τους που αυτοαποκαλούνται δημοσιογράφοι. Το αν είμαστε το "απόλυτο κακό" θα το αφήσουμε να το κρίνει ο Λαός, του οποίου όλοι αυτοί συστηματικά πίνουν το αίμα. Σίγουρα πάντως για αυτούς είμαστε όντως το "απόλυτο κακό", αφού δεν θα ησυχάσουμε μέχρι να διαλύσουμε την ολιγαρχία τους.

Εν γένει αγαπητέ συμπατριώτη δεν μας ενδιαφέρουν οι χαρακτηρισμοί τους. Στον κόσμο των ζωντανών δεν ακούγονται οι φωνές των ζωντανών νεκρών. Ας λένε ότι θέλουν, αφού έτσι και αλλιώς η "βασιλεία" τους θα λήξει με την άνοδο μας. Φασίστες θέλουν να μας λένε; Ναζιστές; Ότι θέλουν ας πουν! Εμείς είμαστε πρεσβευτές του Λαϊκού Εθνικισμού που εν τέλει θα γίνει η ταφόπλακα τους, οπότε μέχρι τότε ας λένε ότι θέλουν. Για την Πατρίδα μας και το Έθνος μας θα γίνει ότι χρειάζεται να γίνουμε. Και ναζιστές και φασίστες και ότι θέλουν, αρκεί να ξεκουμπιστούν γρήγορα αυτοί και τα Εβραϊκά αφεντικά τους, του ΔΝΤ, από την Ελλάδα. Εν τέλει; Καλύτερα φασίστες παρά ξεφτίλες!

Το ζήτημα όμως δεν είναι αυτό. Έφερε το Λα.Ο.Σ, το Πα.Σο.Κ και οι υπόλοιποι κοινοβουλευτικοί κηφήνες το ΔΝΤ στην Ελλάδα προκειμένου να την "σώσει", όμως άμα δούμε το παρελθόν του ΔΝΤ θα δούμε ότι μπροστά στην λαίλαπα που έρχεται καλύτερα να είχαμε 2-3 μεραρχίες Panzer να αντιμετωπίσουμε. Οι μαρτυρίες από την Λατινική Αμερική σχετικά με το ΔΝΤ λένε ότι έρχεται μεγάλη πείνα και κύμα ιδιωτικοποιήσεων, έρχεται το ιδεολογικό ρεύμα του Σικάγο, μια ιδεολογική διακήρυξη με πατέρα τον Μίλτον Φρίντμαν, έναν διαπρεπή Εβραίο και φίλο των Ροκφέλερ, Σόρος, Κίσσινγκερ, μια ιδεολογική διακήρυξη που όπου εφαρμόστηκε έφερε κυριολεκτικά "Σοκ και Δέος". Συνειδητοποίησε λοιπόν αγαπητέ συνέλληνα το εξής απλό: Ότι και να πουν για εμάς δεν μας πειράζει! Το μόνο που μας νοιάζει είναι να καταφέρουμε να λιώσουμε οριστικά και αμετάκλητα και αυτούς και τα φιλελεύθερα σχέδια τους. Είμαστε οι Χρυσαυγίτες και όπως πάντα θα βρεθούμε στις επάλξεις, στην πρώτη γραμμή του Αγώνα για Ελλάδα και Σοσιαλισμό!

Ζήτω η Νίκη!