Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΜΑΡΑΣΛΗ


Σε αρκετά τοπικά Μ.Μ.Ε. δημοσιεύθηκε η έκκληση βοήθειας των κατοίκων της οδού Μαρασλή για το γνωστό πρόβλημα της κατάληψης ενός κτιρίου από λαθρομετανάστες.

Ήδη εδώ και καιρό κάτοικοι της περιοχής είχαν ενημερώσει τον πυρήνα μας για το συγκεκριμένο πρόβλημα ζητώντας μας να παρέμβουμε για την επίλυση του.

Δυστυχώς, όπως όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά, η Ελληνική πολιτεία είναι ανίκανη να διασφαλίσει το ύψιστο δικαίωμα των πολιτών της για ασφάλεια. Παρόλο που υπάρχουν λύσεις για κάποια προβλήματα, οι αρμόδιοι φορείς , για  αδιευκρίνιστους λόγους  είτε δηλώνουν αδυναμία να βοηθήσουν είτε εφευρίσκουν διάφορες δικαιολογίες για  να μην πράξουν τα αυτονόητα.

Παρ` όλα αυτά κάποιες λύσεις υπάρχουν. Όπως αυτή που προτάθηκε από τους κατοίκους της περιοχής, για καθαρισμό και σφράγιση του συγκεκριμένου οικήματος με έξοδα του Δήμου Κέρκυρας.

Η Χρυσή Αυγή Κέρκυρας πιστεύει πως  αυτή η πρόταση είναι απόλυτα σωστή και υλοποιήσιμη και θα την υποστηρίξουμε και ενημερώνουμε τους κατοίκους της περιοχής αλλά και τον Δήμο Κέρκυρας πως τα μέλη μας μπορούν εθελοντικά να συμμετέχουν, αν ζητηθεί,  στις εργασίες καθαρισμού και σφράγισης του κτιρίου. 

Σχετικη Ειδηση :  http://www.pluscorfu.gr/index.php/news/kerkyra/29869-marasli.html