Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΕΡΙΟΔΕΙΣ Σ. ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Ο υποψήφιος βουλευτής Σάββας Πουλημένος συμμετείχε την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου στο κλιμάκιο της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ που επισκέφθηκε τα Διαπόντια Νησιά του Νομού μας, Ερείκουσσα, Οθωνούς και Μαθράκι.
Στις συνομιλίες που είχε με τους κατοίκους των νησιών μας, διαπίστωσε ότι οι «ακρίτες» ηρωικοί κάτοικοι αυτών έχουν μία και μοναδική απαίτηση από ένα οργανωμένο κράτος, δηλαδή το δικαίωμα σε τακτική συγκοινωνία – επικοινωνία με την Κέρκυρα.
Αυτό το αίτημα αποτελεί την ελάχιστη υποχρέωση ενός κράτους που σέβεται τους πολίτες του, και δεσμεύθηκε, σε συνεργασία με την Ν.Ε., στην άσκηση πίεσης για γρήγορη χωροθέτηση λιμανιού στην Βόρεια Κέρκυρα, μέσα από τεκμηριωμένη μελέτη, που να καλύπτει τις ανάγκες αυτές.
Επίσης ο κ. Σάββας Πουλημένος συμμετείχε, με τους υπόλοιπους υποψήφιους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, στην κεντρική εκδήλωση που διοργάνωσε η Τοπική Οργάνωση δήμου Κασσωπαίων, όπου του δόθηκε η δυνατότητα, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, να αναφερθεί στην «επόμενη μέρα» των εκλογών, και στο τοπικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ, δίνοντας έμφαση στην απαιτούμενη αναπτυξιακή σύνδεση του πρωτογενή τομέα με τον Τουρισμό, μέσα από τις πολιτικές για πράσινη ανάπτυξη, ως απαραίτητη προϋπόθεση για την μελλοντική ανάπτυξη της Κέρκυρας.
Στόχος του ΠΑΣΟΚ, κεντρικά και τοπικά, είναι η δημιουργία ταυτότητας και ποιότητας κάθε τουριστικού προορισμού, και η Κέρκυρα είναι ένας τόπος που οι πολιτικές αυτές θα πρέπει να εφαρμοσθούν με προτεραιότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.