Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

Ν.Δ. : Συνεχίζει τις περιοδείες ο Στεφανος Γκίκας


Συνέχισε τις περιοδείες του ο Υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ κ. Στέφανος Γκίκας το 2ήμερο 13-14 Σεπτεμβρίου 2009 όπου επισκέφθηκε Δημοτικά Διαμερίσματα των Δήμων Λευκιμμαίων και Φαιάκων.
O κ. Γκίκας συνομίλησε με τους πολίτες και εξήγησε τη σπουδαιότητα των επερχομένων εκλογών, τους κινδύνους που ελλοχεύουν από την οικονομική κρίση και μάλιστα όταν δεν υπάρχει σταθερή και ισχυρή κυβέρνηση στη χώρα και κάλεσε τους πολίτες να εμπιστευθούν τον Κώστα Καραμανλή και τη ΝΔ, διότι στο δίλημμα υπευθυνότητα ή ανευθυνότητα, λέμε την αλήθεια ή παραπλανούμε, «μαζεύουμε ή ξοδεύουμε», οι πολίτες θα πρέπει να δώσουν την ανάλογη απάντηση.
Σήμερα Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009, ο κ. Γκίκας περιοδεύει στα Δημοτικά Διαμερίσματα (Βίστωνας, Κρήνη, Μακράδες, Λάκωνες) του Δήμου Παλαιοκαστριτών, ενώ αύριο θα περιοδεύσει στα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Κασσωπαίων.
Εξάλλου ο κ. Γκίκας ερωτηθείς για τις υποψηφιότητες της κας Τσουκαλά και της κας Λούβρου έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Καλωσορίζω στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ 2 νέα δυναμικά στελέχη, τα οποία εκφράζουν την ανανέωση και αντιπροσωπεύουν κατά τον καλύτερο τρόπο τη γυναικεία παρουσία στα ψηφοδέλτια του κόμματος.
Εύχομαι μέσα από έναν ωραίο και έντιμο αγώνα, όλοι μαζί ενωμένοι, να συσπειρώσουμε τον κόσμο της ΝΔ, να εξηγήσουμε στους πολίτες το διακύβευμα αυτών των εκλογών, να αναδείξουμε τον προγραμματικό λόγο του κόμματος και να παλέψουμε για την 3η εκλογική νίκη του Κώστα Καραμανλή και της ΝΔ».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.