Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Περιοδείες Στέφανου Γκίκα

Συνεχίζοντας τις περιοδείες του στην κερκυραϊκή ύπαιθρο ο Υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ Στέφανος Γκίκας, την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009 επισκέφθηκε Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Φαιάκων.
Στις ομιλίες του ο κ. Γκίκας παρουσίασε τα σημαντικότερα επιτεύγματα της Κυβέρνησης Καραμανλή και συγκεκριμένα το ευρύτατο πρόγραμμα υποδομών που αλλάζει την εικόνα της χώρας, τη μείωση της ανεργίας, τις στρατηγικές συμφωνίες με τη Ρωσία, τη Γερμανία, την Κίνα κλπ., την εξασφάλιση πάνω από 24 δις ευρώ από την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ κα. Επίσης και στην Κέρκυρα το έργο, το οποίο έγινε είναι σημαντικό με πρώτο και κύριο το νέο νοσοκομείο, τα έργα στο λιμάνι, τις εργατικές κατοικίες στον Αγ. Ιωάννη, το πρόγραμμα σχολικών κτιρίων και πολλά άλλα.
Ο κ. Γκίκας παραδέχτηκε, ότι στα προβλήματα της καθημερινότητας η Κυβέρνηση της ΝΔ έπρεπε να δείξει μεγαλύτερη προσοχή, αλλά τόνισε ότι ο Κώστας Καραμανλής ενίσχυσε σημαντικά το κοινωνικό κράτος με ρυθμίσεις στα πανωτόκια, στο ΛΑΦΚΑ, σημαντικές αυξήσεις στο επίδομα ανεργίας, στο ΕΚΑΣ, στις αγροτικές συντάξεις κλπ και μάλιστα σε μια πολύ αρνητική παγκόσμια συγκυρία.
Μετά την ομιλία του στο Δημοτικό Διαμέρισμα του Αγ. Μάρκου ο κ. Γκίκας παρακολούθησε το DΕΒΑΤΕ των 2 πολιτικών αρχηγών με τους συγκεντρωμένους πολίτες. Κοινή ήταν η διαπίστωση, ότι ο μόνος ηγέτης ο οποίος μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση λέγοντας την αλήθεια στον Ελληνικό λαό και μη υποσχόμενος ανεδαφικές και ανεφάρμοστες εξαγγελίες είναι ο Κώστας Καραμανλής.
Τέλος, ο κ. Γκίκας κάλεσε τους πολίτες να επισκεφθούν το νέο νοσοκομείο και να διαπιστώσουν το μεγάλο έργο που έχει γίνει από την Κυβέρνηση της ΝΔ.
Την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009 ο κ. Γκίκας σε στέκι νεολαίας της πόλης στις 3 μ.μ. είχε συνάντηση – συζήτηση με τη νεολαία της Κέρκυρας και το απόγευμα περιοδεύσε σε Δημοτικά Διαμερίσματα των Δήμων Κορισσίων και Μελιτειέων. Την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009 ο κ. Γκίκας θα πραγματοποιήσει την κεντρική πολιτική του ομιλία στην Αθήνα στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ στις 7 μ.μ. για τους ετεροδημότες της Αθήνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.