Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

Ο Αγγέλου "έφαγε" τον Τσιτουρίδη!...





...επειδή είχε αρνηθεί να συνεργήσει στο σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου με το Ολυμπιακό Χωριό όταν ήταν υπουργός Απασχόλησης. Όλο το πραγματικό παρασκήνιο. Να στηρίξουν τη ΝΔ θα ζητήσει από τους ψηφοφόρους του στο Κιλκίς.

Την Παρασκευή θα κάνει τελικά τις νέες δηλώσεις του στη Θεσσαλονίκη ο Σάββας Τσιτουρίδης και οι οποίες, όπως ήδη γράψαμε , θα είναι σκληρές. Και το Σάββατο θα πάει στο Κιλκίς όπου αναμένεται να γνωρίσει την αποθέωση από τους υποστηρικτές του. Οι δηλώσεις του θα είναι σκληρές αλλά όπως ξεκαθαρίζει από τώρα στους συνομιλητές του θα ζητήσει ανοικτά από τους ψηφοφόρους του να στηρίξουν τη ΝΔ στις 4 Οκτωβρίου.
Ως προς τα αίτια του αποκλεισμού του, τώρα, οι πληροφορίες μας είναι αποκαλυπτικές. Μπορεί να έβαλαν πράγματι το χέρι τους, τόσο ο Γ. Σουφλιάς όσο και η Ντ. Μπακογιάννη (κι ας προσπαθούν να ...βγάλουν την ουρά τους απ' έξω τώρα) για να σώσουν τον Κ. Κιλτίδη, αλλά ο κύριος αυτουργός είναι ο Γιάννης Αγγέλου, ο διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Κ. Καραμανλή.
Την περίοδο που εκτυλισσόταν το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου, ο κ. Αγγέλου είχε...

τηλεφωνήσει στον Σάββα Τσιτουρίδη (που ήταν υπουργός Απασχόλησης) και του είχε ζητήσει να δεχθεί τον Εφραίμ και να ικανοποιήσει το αίτημά του να πάρει η Μονή Βατοπεδίου το "φιλέτο" του Ολυμπιακού Χωριού και να μην το πάρει το υπουργείο με βάση τον αρχικό σχεδιασμό.
Ο κ. Τσιτουρίδης-προς τιμήν του- αρνήθηκε και μάλιστα "πέταξε έξω" τον Εφραίμ όταν τον επισκέφθηκε. Αυτό δεν του συγχώρησε ο Γ. Αγγέλου και από εκείνη την ώρα τον είχε "προγράψει". Με μια αστεία δικαιολογία ύστερα από λίγο καιρό, ο Σ. Τσιτουρίδης υποχρεώθηκε σε παραίτηση και τώρα που ήρθε η ώρα των ψηφοδελτίων στο Μέγαρο Μαξίμου του τη "φύλαγαν". Και τον "έφαγαν" από τα ψηφοδέλτια.
Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος του αποκλεισμού του. Τον ξέρει και ο ίδιος και το ερώτημα είναι αν θα το πει και δημόσια, μαζί με περισσότερα στοιχεία τα οποία και έχει!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.