Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2009

«Γράψε λάθος»: Όταν η ανικανότητα συναντά τον κυνισμό

Γ. Παπανδρέου: “Κάναμε λάθος για τα τέλη” Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου χαρακτήρισε ως «λάθος» τα υψηλά τέλη κυκλοφορίας του 2010. Η δήλωση-ομολογία φαίνεται πως έγινε σε συνάντηση με δημοσιογράφους το μεσημέρι, οι οποίοι και έσπευσαν να μας «ενημερώσουν» πως τα χρήματα που μας έκλεψαν φέτος θα… επιστραφούν αναδρομικά το 2011! Και έτσι, ούτε γάτα – ούτε ζημιά. Τώρα τι θα γίνει με τους χιλιάδες πολίτες που κατέθεσαν τις πινακίδες των αυτοκινήτων τους… ρωτήστε την κυβέρνηση στην… ηλεκτρονική της διαβούλευση, ή στείλτε ένα email στον Γιώργο

Όσον αφορά στο θέμα αύξησης του ΦΠΑ, επισήμανε ότι δεν έχει δεχτεί σχετική εισήγηση από το υπουργείο Οικονομικών αλλά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να τεθεί τέτοιο θέμα κατά τη διάρκεια της δημόσιας διαβούλευσης.

Η ζωή στο Ελλάντα θα συνεχιστεί, ίσως «νομιμοποιηθούν» κανά εκατομμύριο λαθρομετανάστες αλλά δεν πειράζει γιατί αν γίνει «λάθος», η κυβέρνηση θα το αναγνωρίσει και πάλι και θα μας «αποζημιώσει»… ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ!

Το «λάθος» φυσικά δεν είναι του Γ. Παπανδρέου. Το «λάθος» είναι όλων εκείνων που ψηφίζουν εδώ και 35 χρόνια τα κόμματα εξουσίας ακόμα και όταν ξέρουν πως το αποτέλεσμα θα είναι αρνητικό για τους ιδιους και την Πατρίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.