Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2009

Κύπρος – ΕΛΛΑΣ: Οι Εθνικιστές κυρίαρχοι στους δρόμους

Ολοκληρώθηκε η μεγαλύτερη σύγχρονη ΚΑΘΑΡΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ συγκέντρωση στην Κύπρο. Εκατοντάδες λάβαρα ανέμισαν στους κεντρικούς δρόμους της Λευκωσίας και απέναντι στους περήφανους Εθνικιστές μια θλιβερή ομάδα επαγγελματιών “αντιρατσιστών” υπό την προστασία των αστυνομικών δυνάμεων. Τόσες απειλές… τόση λάσπη… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ! Πραγματοποιείται κανονικά αυτή την ώρα η συγκέντρωση του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (ΕΛΑΜ) στην λεωφόρο Μακαρίου, με την συμμετοχή εκατοντάδων Εθνικιστών. Νωρίτερα ομάδα αναρχικών επιχείρησε ανεπιτυχώς να επιτεθεί σε Εθνικιστές αλλά ετράπη σε φυγή από την περιφρούρηση.

Έτσι απέδειξαν για ακόμα μία φορά πόσο θρασύδειλοι είναι οι «αντιρατσιστές» που πίστεψαν πως θα μπορούσαν να χτυπήσουν (όπως και διαφήμιζαν…) την εκδήλωση του ΕΛΑΜ! Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις είναι αυτή την στιγμή παραταγμένες στην λεωφόρο Μακαρίου ανάμεσα στους εκατοντάδες Έλληνες Εθνικιστές και σε μία – από κάθε άποψη – θλιβερή …καθιστική αντισυγκέντρωση (!) των αντιρατσιστών.

Η τρομοκρατία που τόσες μέρες εξαπόλυσε η ΚΙΣΑ και οι λοιπές αναρχοκομμουνιστικές «δυνάμεις» έπεσε στο κενό, αφού εκατοντάδες Ελληνόπουλα ανεμίζουν τις Σημαίες τους στο κέντρο της πόλης κατά της Λαθρομετανάστευσης. Η πρόσβαση στην πλατεία Ελευθερίας έχει απαγορευθεί όμως θα πραγματοποιηθεί πορεία, ενώ σύντομα θα έχετε την πλήρη εικόνα (και τα παρασκήνια…) της εκδήλωσης με πολλές φωτογραφίες…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.