Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

Αρνητές της Φυλής πλην… πατριώτες! Η άλλη όψη του εθνομηδενισμού

Επιμελής, συντονισμένη και ιδιαιτέρως προβεβλημένη είναι η προσπάθεια που καταβάλλεται από ημεδαπούς και αλλοδαπούς “καθηγητές” και “διανοουμένους” να μας πείσουν ότι δεν υπάρχει Ελληνική Φυλή ή με άλλα λόγια ότι δεν υπάρχει Γνήσια Φυλετική Συνέχεια του νεωτέρου Ελληνισμού από τον Αρχαίο.

Η άποψη ότι υπάρχει Γνήσια Φυλετική Συνέχεια των σημερινών Ελλήνων από τους Αρχαίους Έλληνες θεωρείται από το μαρξιστικό και το φιλελεύθερο “πολιτιστικό” κατεστημένο… ρατσιστική και για τον λόγο αυτό δεν ακούγεται και πολύ ή μάλλον δεν ακούγεται καθόλου. Για μας για να ξεκαθαρίσουμε κατ’ αρχάς την θέση μας η έννοια ΕΘΝΟΣ δεν έχει καμμία σημασία εάν δεν περιέχει σαν απαραίτητη προϋπόθεση και όχι μόνο προϋπόθεση, αλλά και ΟΥΣΙΑ και ΠΥΡΗΝΑ, το βιολογικό γεγονός της ΦΥΛΗΣ. Δεν πιστεύουμε σε Έθνη επίπλαστα βασισμένα σε Κοινωνικά, θρησκευτικά ή άλλης μορφής συμβόλαια, όπως αίφνης οι Αμερικανοί, οι Αυστραλοί ή οι Βραζιλιάνοι, αλλά πιστεύει σε Έθνη – Φυλές ή Φύλα, όπως η Θεία Πρόνοια εποίησε και στην συνέχεια η Ιστορία διαμόρφωσε. Και για να γίνουμε πλέον συγκεκριμένοι: Πιστεύουμε ότι το Γένος των Ελλήνων αποτελεί Γνησία Συνέχεια του Αρχαίου Γένους και ΟΧΙ ένα “πολιτιστικό χωνευτήρι” κοινών ηθών, εθίμων και γλώσσας.

Υπάρχουν κάποιοι, λοιπόν, πατριώτες διανοούμενοι, που αναμφισβήτητα υπερασπίζονται την Ελληνικότητα, αλλά, με έναν τρόπο τουλάχιστον εθνικά επικίνδυνο. Η άποψη των ανθρώπων αυτών έχει περίπου ως εξής: Λέγουν ότι οι σημερινοί Έλληνες είναι καθ’ όλα Έλληνες, αφού ακόμη και στην περίπτωση που δεν είναι η φυλετική συνέχεια των αρχαίων, αυτό δεν έχει σημασία γιατί ο Ελληνισμός είναι οντότης και κοινότης πολιτιστική. Με άλλα λόγια δηλαδή ότι αφού οι σύγχρονοι Έλληνες έχουν ήθη, έθιμα, συνήθεια, τρόπους, γλώσσα Ελληνική, τότε είναι Έλληνες. Η άποψη αυτή “υπερασπίσεως” του Ελληνισμού κατ’ ουσίαν αρνείται ή αδιαφορεί για το Φυλετικό περιεχόμενο του Ελληνισμού και κατά τούτο δεν διαφέρει και πολύ από αυτά, που έγραφε ο Φαλμεράϋερ ή που γράφουν σήμερα κατά κύματα οι διάφοροι ανθέλληνες. Στο κάτω – κάτω της γραφής όλοι αυτοί, όπως και ο Φαλμεράυερ ποτέ δεν αμφισβήτησαν (πώς θα μπορούσαν άλλωστε;) την γλώσσα μας, τα ήθη, τα έθιμα ή την θρησκεία μας. Τίποτε δεν αμφισβήτησαν από όλα αυτά. Την Φυλετική μας Καταγωγή αμφισβήτησαν και αμφισβητούν!

Αυτοί, λοιπόν, οι ας υποθέσουμε καλοπροαίρετοι πατριώτες, οι οποίοι αρνούνται την Ελληνική Φυλή δεν αποτελούν τίποτε άλλο από την άλλη όψη του εθνομηδενισμού. Είναι σαν να μας λένε πως οι σημερινοί Έλληνες δεν είναι παρά απόγονοι κάποιων επήλυδων (λαθρομεταναστών) που ήλθαν στην χώρα αυτή, ήταν ή έγιναν Χριστιανοί Ορθόδοξοι και έμαθαν Ελληνικά! Τι διαφορετικό δηλαδή θέλει να κάνει ο Τζωρτζ και η κομπανία του και οι λοιπές αντιρατσιστικές δυνάμεις; Όχι, Ελλάδα είναι πρώτα απ’ όλα Φυλή, όπως ο Θεός την δημιούργησε, αφού αρέσκονται τόσο στα θρησκευτικά και όχι δήθεν μόνον γλώσσα, θρησκεύματα και συνήθειες, γαϊτανάκια και καραγκιόζηδες.
ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΘΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΦΥΛΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.