Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

Δυστυχώς για εσάς ... ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ!

Στη χώρα μας την όμορφη συμβαίνει πάντα η υπερβολή. Εκατέρωθεν. Την χώρα μας δε οι Αμερικάνοι την έχουν σε χειρότερο επίπεδο σε θέματα τρομοκρατίας από Ιράκ, Πακιστάν και Αφγανιστάν. Σου λένε ότι με Σαντάμ, Μουσάρατ και Ταλιμπάν ρουκέτα σε πρεσβεία τους δεν έπεσε, όπως έγινε στην Ελλάδα των ολυμπιακών μέτρων ασφαλείας.

Το θέμα της τρομοκρατίας, του ιερού πολέμου, της τζιχάντ στον σύγχρονο κόσμο είναι δημιούργημα του Ουίνστον Τσώρτσιλ. Ο τύπος αυτός έκανε το εξής: Μετά τη λήξη του Α' Παγκοσμίου Πολέμου (το 1921) δημιούργησε τον νέο χάρτη της Μέσης Ανατολής. Στην ουσία εξανάγκασε σε συμβίωση παραδοσιακά εχθρικούς λαούς (Σουνίτες Μουσουλμάνους Άραβες, Σιίτες Μουσουλμάνους, Σουνίτες Μουσουλμάνους Κούρδους) δημιουργώντας στην Μεσοποταμία το Ιράκ και κάνοντας βασιλιά τον Σεΐχη Φεϊζάλ σε έναν τόπο με τον οποίο δεν είχε κανέναν σύνδεσμο. Αποτέλεσμα φυσικά, από το 1958 και μετά, συνεχή πραξικοπήματα εως την άνοδο των Μπαάθ υπό τον Σαντάμ. Μετά την λήξη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, πρωτοστάτησε στην ίδρυση του κράτους του Ισραήλ, δημιουργώντας μια ακόμη πιο τεράστια πυριτιδαποθήκη, η οποία φυσικά σε λίγα μόνο χρόνια ανεφλέγη. Ο λόγος που τα έκανε αυτά ψιθυρίζεται μόνο από ανά τον κόσμο σελίδες με εθνικιστικές θέσεις. Ότι το προφίλ του Άγγλου και δημοκράτη πολιτικού και σωτήρα του δυτικού κόσμου δεν υπήρξε ποτέ, μια που πάντα ήταν, σε όλες του τις αποφάσεις, ο τυπικός Βρετανός αποικιοκράτης.

Η εξωτερική πολιτική της Ελλάδας, επί σειρά ετών ήταν προσανατολισμένη στην προνομιακή διαμεσολάβησή της, ως συνομιλητής με τον Αραβικό κόσμο. Εκμεταλλευόταν το γεγονός της γειτνίασης και ότι ειρήνη στον κόσμο δεν πρόκειται να υπάρξει, αν δεν λυθεί το Μεσανατολικό (βλ. Ισραήλ). Αυτό απέφερε επενδύσεις, εξαγωγές, μα πάνω απ' όλα πονοκέφαλο και άλυτα ζητήματα στην Τουρκία, που σε καμιά φάση δεν ήταν έτοιμη γι απόλεμο με την Ελλάδα, αλλά εκμεταλλεύτηκε την προδοσία του έλληνα "εθνάρχη" και την λιποψυχία των πολιτικών.

Το γιατί η Ελλάδα σταμάτησε αυτήν την πολιτική και γιατί μάλιστα την δώρισε στην Τουρκία, έχει ονοματεπώνυμα και μάλιστα γνωστά. Στην ώρα της κρίσης θα κληθούν. Το πιο σοβαρό είναι ότι η Ελλάδα με το νομοσχέδιο του Τζέφρη-Γιωργάκη-ποδηλατάκη, αν περάσει (ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ), πάει η ίδια να γίνει το πρόβλημα, αφού θα αποκτήσει πληθυσμό κατά 50% μουσουλμανικό, δείκτες υποανάπτυξης στην οικονομία, αυξημένη εκληματικότητα και τρομοκρατία. Άρα αποσταθεροποίηση και σε λίγο διάσπαση, με χάσιμο Μακεδονίας και Θράκης. Ο Τζέφρη-Γιωργάκης-ποδηλατάκης ουσιαστικά θέλει να μας επαναφέρει στα προ Βαλκανικών πολέμων σύνορά μας.

Δυστυχώς για όλους αυτούς, Εμείς υπάρχουμε. Δυστυχώς γι' αυτούς, Εμείς είμαστε αυτοί που θα καταστρέψουν τις αριστερές ψευτοδημοκρατικές προδοτικές πολιτικές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.