Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

ΞΥΠΝΑ ΡΑΓΙΑ

Αργά, ίσως όχι πολύ αργά, οι Έλληνες ξυπνούν από το βαθύ λήθαργο της μεταπολιτευτικής αφασίας. Μια ιδιότυπη κατάσταση μώρας στην οποία εθελουσίως περιέπεσαν ο ένας μετά τον άλλο εκατομμύρια υγειών Ελλήνων, χάρις στο φαγοπότι της κομματικής Δημοκρατίας. Είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον να παρατηρήσει κανείς πώς οι μαχητικοί Πασόκοι της δεκαετίας του 80 με τις παχιές μουστάκες παραμένουν φανατικοί και διψασμένοι για εξουσία, ενώ οι κεντροδεξιοί-φιλελεύθεροι-και λοιπές αποπροσανατολισμένες δυνάμεις έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους. Την ίδια ώρα που οι Έλληνες βυθίζονταν στα σκοτάδια του εαυτούλη τους και της καλοπέρασής τους, η Ελλάδα σκαλί-σκαλί κατέβαινε από τη βάθρο της ανθηρής πολιτισμένης χώρας που μας κληροδότησαν οι δεκαετίες του 60 και του 70.

Σήμερα η Ελλάδα αντιμετωπίζει προβλήματα πολλαπλασίως σημαντικότερα από αυτά που αντιμετώπιζε είκοσι ή τριάντα χρόνια πριν. Η εξουσία, στη βιασύνη της να κρατηθεί στην καρέκλα όπου την τοποθέτησαν οι ινστρούχτορές της, επιταχύνει την εκτέλεση των δεσμεύσεών της ενάντια στην Ελλάδα και τον Ελληνικό λαό, επιχειρώντας πλέον όχι μόνο την πολιτισμική και οικονομική αλλά και τη φυσική του εξόντωση σε έναν ακήρυχτο πόλεμο που μαίνεται.

Καθημερινά και με τις ευλογίες της, πλημμυρίζει την Ελλάδα με ορδές βαρβάρων από τα βάθη της Ασίας. Είναι αστείο βέβαια να αναφέρεται κανείς σε αυτούς ως πρόσφυγες, αφού οι πατρίδες τους δεν συνορεύουν με την Ελλάδα, ούτε έχουν δεσμούς με αυτήν. Πρόσφυγες ήσαν οι Έλληνες της Ιωνίας, της Ανατολικής Ρωμυλίας, της Κωνσταντινουπόλεως που κατέφυγαν στην κυρίως Ελλάδα. Πρόσφυγες από χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, από χώρες που ούτε που ξέρουν πού πέφτει η Ελλάδα, λέγονται μετανάστες, και έρχονται προγραμματισμένα και οργανωμένα στην Πατρίδα μας, ποιος ξέρει από ποια μη κυβερνητική οργάνωση συντονισμένοι.

Πολλοί Έλληνες βολεύτηκαν με την παρουσία τους, από τους μεγαλοεργολάβους που τους χρησιμοποίησαν στα μεγάλα έργα των Olympics, ως τους αστούς που τους νοικιάζουν σπίτια. Αλλά και οι αγρότες προσέλαβαν κοπάδια παράνομων μεταναστών για να μαζεύουν τη σοδειά τους, ώστε να μπορούν αυτοί και οι κανακάρηδές τους να παίζουν χαρτιά στους καφενέδες και ν΄ αγοράζουν σπορ αυτοκίνητα, ενώ οι κόρες τους τρυγούν ακριβές Αθηναϊκές μπουτίκ.

Αυτές οι στρατιές των τεμπέληδων που δημιούργησε το δημοφιλές πρότυπο του πασοκάνθρωπου, ξύπνιου, μάγκα και αεριτζή, διαμαρτύρονται τώρα γιατί οι εκατοντάδες μπιστικοί τους, αφού χόρτασαν ψωμί, ρίχνονται στις γυναίκες, τις κόρες, ακόμα και τις κατσίκες τους.

Οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα που διαμαρτύρονται τα τελευταία χρόνια για την καταστροφή της ζωής τους από τις ορδές των αλλοδαπών βαρβάρων, δεν είναι βέβαια οι μόνοι που διαπιστώνουν τον παραλογισμό της σύγχρονης ελληνικής πραγματικότητας. Δεν είναι οι μόνοι που διαπιστώνουν τις διακρίσεις της κρατικής εξουσίας εναντίον των Ελλήνων. Είναι όμως οι πρώτοι που σε μια πόλη που ασχημαίνει, σε μια γειτονιά που τους αρπάζουν μέσα από τα χέρια τους, νιώθουν τον αέρα της ελευθερίας να λιγοστεύει στα πνευμόνια τους επικίνδυνα. Είναι οι πρώτοι που βλέπουν μια κάποτε ζωντανή γειτονιά της Αθήνας να μετατρέπεται στην αληθινή πολυπολιτισμική κοινωνία που ευαγγελίζεται ο θείος Τζέφρυ και τα αμερικανοσπουδαγμένα καλόπαιδα της παρέας του.

Αντιδρούν, και κοντά τους αντιδρούν και οι Ευρωπαίοι μετανάστες από τους πρώην κομμουνιστικούς παραδείσους. Όχι γιατί θα πάρουν οι Ασιάτες ή οι Αφρικανοί τις δουλειές τους, αλλά γιατί η παρουσία τους ξυπνά στα κατάβαθα της ψυχής τους την απόλυτη αλήθεια, τη θεϊκή σφραγίδα της Φυλετικής τους ύπαρξης που απειλείται από την επίθεση των αλλοφύλων. Είναι μια φυσική αντίδραση που οι εξουσία δεν υπολόγισε ή θεώρησε απίθανη. Όταν τίθεται θέμα επιβίωσης, τη θέση των αντιφυσικών θεωριών και των επιδοτούμενων αντιρατσιστικών φληναφημάτων που επιχειρούν να εξισώσουν την κατσαρίδα με τον αετό, έρχεται να πάρει η απόλυτη πραγματικότητα, η αλήθεια της Ράτσας.
Στην Ελλάδα του πολυπολιτισμικού πειράματος, της πλέον αδίστακτης καταπίεσης και του πιο εφιαλτικού πειράματος υποταγής, Έλληνες και Ευρωπαίοι αδελφοί θα δώσουμε τη μάχη για την επιβίωση της Φυλής μας, για τη συνέχεια του πολιτισμού μας, για το αύριο των Ευρωπαϊκών λαών.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.