Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

«Μία νέα Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού ανατέλλει»

Μήνυμα του Μετώπου Νεολαίας για την εκδήλωση της 29ης Ιανουαρίου

Το Μέτωπο Νεολαίας της Χρυσής Αυγής συγχαίρει τους χιλιάδες φίλους και συναγωνιστές που συμμετείχαν στην εκδήλωση μνήμης των Ιμίων για τη μάχιμη παρουσία τους, την πειθαρχία και τον φανατισμό τους. Η νύχτα της 29ης Ιανουαρίου ήταν ένα ευθύ χτύπημα ενάντια στο διεφθαρμένο και προδοτικό Σύστημα που εξουσιάζει την πατρίδα μας. Χαιρετίζουμε ξεχωριστά τα μέλη της Οργανωτικής Ομάδας που από πολύ νωρίς προετοίμασαν και συντόνισαν με επιτυχία κάθε λεπτομέρεια της εκδήλωσης. Πρωτίστως συγχαίρουμε τους Συναγωνιστές από Κύπρο, Θεσσαλονίκη, Πέλλα, Χανιά, Πάτρα και από κάθε άλλη γωνιά της ελεύθερης Ελλάδας που ήταν παρόντες στο προσκλητήριο και ενίσχυσαν σημαντικά το δυναμικό μας.

Η τελετή μνήμης με την αρχαιοπρεπή αισθητική της, πιστή στα αιώνια πρότυπα των Ιδεών μας, μίλησε απευθείας σε χιλιάδες ελληνικές ψυχές. Ανεπανάληπτη η εικόνα και η συμβολική των χιλιάδων αναμμένων πυρσών. Οι γαλανόλευκες σημαίες και τα αρχαία ελληνικά σύμβολα σε φόντο μαύρο και κόκκινο. Η ρυθμική υπόκρουση από τα τύμπανα και η ηχώ των συνθημάτων.

Το ανθρώπινο ποτάμι, που με απόλυτη τάξη πλημμύρισε τους κεντρικούς δρόμους των Αθηνών, έδωσε το σύνθημα. Ο αγώνας ενάντια στους προδότες και τους διεφθαρμένους κλιμακώνεται. Ένας στρατός αμέτρητων οργισμένων Ελλήνων, με άρτια οργάνωση και πειθαρχία, προχωρά εμπρός. Μία νέα Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού ανατέλλει.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΜΕΤΩΠΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

http://xryshaygh.wordpress.com/2011/01/31/%C2%AB%CE%BC%CE%AF%CE%B1-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AE-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D-%CE%B1%CE%BD%CE%B1/