Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

"Ο ΣΥΝ για τους λαθρομετανάστες " - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΥΡΗΝΑ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Με μεγαλη μας θλιψη παρακολουθουμε εδω και 40 περιπου ημερες μια ομαδα λαθρομεταναστων και τους καλοπληρωμενους "αλληλεγγυους" φιλους τους να εκβιαζουν την Ελληνικη Κοινωνια με απωτερο σκοπο να δημιουργησουν μια κατασταση χαους ειδικα στην ΑΘηνα αλλα και εδω στην Κερκυρα οπου το προβλημα των λαθρομεταναστων εχει αρχισει να διογκωνεται τοσο εντος πολεως οσο και στα χωρια του νομου. Συμφωνα με δημοσιευματα οι γιατροι των νοσοκομειων που εξετασαν καποιους απο τους "απεργους πεινας" κατεληξαν οτι η κατασταση τους δεν ειναι συμβατη με τα δεδομενα που θεωρουνται αναμενομενα για ατομα που εχουν παραμεινει χωρις τροφη τοσο μεγαλο χρονικο διαστημα. Αλλωστε οι "αλληλεγγυοι" φιλοι των μεταναστων - που τις περισσοτερες φορες συνδεονται με κομματικα στελεχη του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ - εχουν απαγορευσει με ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ τροπο σε γιατρους που δεν ειναι δικοι τους να ελεγχουν την υγεια των λαθρομεταναστων της Υπατιας.
Ως Ελληνες πολιτες και φορολογουμενοι νοιωθουμε ντροπη που η νομαρχιακη επιτροπη του Συνασπισμου στην Κερκυρα προωθει αυτη την διχαστικη και εμπρηστικη δηλωση περι ομοφωνου ψηφισματος συμπαραστασης του Δημου Κερκυρας προς τους λαθρομεταναστες δηθεν "απεργους πεινας" .
Κυριοι του Συνασπισμου σας θυμιζουμε οτι ο Ιρλανδός αγωνιστής Μπόμπυ Σάντς, πέθανε μέσα στα βρετανικά μπουντρούμια, μετά από πολυήμερη απεργία πείνας. Ακολούθησαν άλλοι 9 φυλακισμένοι Ιρλανδοί αγωνιστές. Η απεργία πείνας μέχρι θανάτου θέλει κότσια. Και θέλει και πίστη στον σκοπό για τον οποίο γίνεται. Δεν μπορεί ασφαλώς να κάνει πραγματική απεργία πείνας ο οποιοσδήποτε που αποφάσισε κάποια στιγμή να λαθρομεταναστεύσει σε μια άλλη χώρα για να κλέβει πορτοφόλια και του έτυχε να βγάζει ένα μεροκαματάκι του τρόμου για να παραστήσει τον ήρωα.

Κυριοι τους Συνασπισμου σας ζηταμε ακομα μια φορα να ασχοληθειτε με τα πραγματικα προβληματα της Ελληνικης Κοινωνιας και με τα προβληματα της Κερκυρας αφηνοντας κατα μερος τις μπουρδες περι συμπαραστασης σε παρανομους μεταναστες που μονο στοχο εχουν να αποδομησουν την κοινωνια μας και να δημιουργησουν ενα χαος.

Καλουμε τον Δημο Κερκυρας να ενημερωσει τους δημοτες του για αυτο το δηθεν ομοφωνο ψηφισμα συμπαραστασης των λαθρομεταναστων και τον καλουμε επισης να δειχνει την ιδια ευισθησια και στα προβληματα των δημοτων του που συνηθως βρικονται σε δευτερη μοιρα.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ΠΥΡΗΝΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ