Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2012

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΥΡΗΝΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΤΙΣ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΥΚΝΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΔΙΑΡΡΗΞΕΩΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ( ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑ) ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΟΠΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ . ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟΥ ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥΣ .

Η ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΩΡΕΣ .
ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΩΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΔΙΟΤΙ ΚΑΤ` ΟΥΣΙΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΖΩΝΕΣ ΓΚΕΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ .

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΕΩΡΕΙ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΩΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ . ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ .
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ , ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ , ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : 698 6954413