Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2012

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΗΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  - ΠΥΡΗΝΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΥΦ.ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Π.ΓΕΡΟΥΛΑΝΟ, ΑΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΟ ΦΗΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΗ ΓΕΝΝΑΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ.
ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ.
ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΣΧΟΛΗ ΠΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΙ ΑΡΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ?
ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ Η ΚΕΡΚΥΡΑ, ΕΝΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΕ ΦΤΗΝΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΗΔΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ Κ ΘΕΣΜΙΚΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ, ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ.
ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ Σ.Τ.Ε. ΚΕΡΚΥΡΑΣ  ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ-ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΠΡΟΤΙΜΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ  ΠΑΡΑ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ?

ΚΥΡΙΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΕ  ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΑΥΤΗ ΕΔΩ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ, ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΑΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΦΗΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΠΟΙΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΕΣΕΙΣ.

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΜΙΛΑΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ  ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ , ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ.

ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΚΟΜΗ, Η ΦΗΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ Σ.Τ.Ε. ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.
ΙΣΩΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑΤΕ.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΣΥΜΠΑΡΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΗΣ Σ.Τ.Ε ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ.