Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2009

Ολυμπιακός: Μπαίνει και στην ΠΑΕ ο Λαυρεντιάδης

Το «super deal» ανάμεσα στον Σωκράτη Κόκκαλη και τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, θα πρέπει να θεωρείται κάτι παραπάνω από δεδομένο.

Η συμφωνία πάντως του ισχυρού άνδρα των Πειραιωτών με τον Κύπριο επιχειρηματία από ότι φαίνεται δεν προβλέπει μόνο την αγορά του 50% της «Καραϊσκάκης Α.Ε.» έναντι περίπου 27 εκατομμυρίων ευρώ, καθώς ο Κύπριος επιχειρηματίας φέρεται ότι θα πάρει κι ένα μικρό ποσοστό μετοχών της ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Λαυρεντιάδης, όπως όλα δείχνουν θα εισέλθει στη διοίκηση των «ερυθρολεύκων» με ένα μικρό ποσοστό που θα κυμαίνεται στο 5-9%.

Πάντως παρ’ όλα αυτά ο «νούμερο 2 μέτοχος» του Ολυμπιακού, αν βέβαια «πάρει σάρκα και οστά» το» deal» με τον Σωκράτη Κόκκαλη δε δείχνει «ζεστός» στο ενδεχόμενο να ασχοληθεί με τη γενικότερη λειτουργία του συλλόγου.

Πλέον άπαντες αναμένουν με αγωνία την συνέντευξη Τύπου που θα δώσει εντός της εβδομάδας ο Σωκράτης Κόκκαλης, όπου θα παρουσιάσει κι επίσημα τα νέα μετεγγραφικά αποκτήματα των νταμπλούχων Ελλάδας.

Κι αυτό γιατί είναι πολύ πιθανό να τοποθετηθεί επί του θέματος, καθώς και για τα όσα συνέβησαν το καλοκαίρι που μας πέρασε, αναφορικά με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ομάδας του Πειραιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.