Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2009

Oυρές αγανάκτησης στις εθνικές οδούς

Με πολλή υπομονή θα πρέπει να είναι οπλισμένοι οι οδηγοί που επιστρέφουν αυτή την ώρα στην πρωτεύουσα, καθώς η βροχή και η αυξημένη ροή έχουν δημιουργήσει αρκετά προβλήματα σε ολόκληρο το εθνικό οδικό δίκτυο.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα παρατηρούνται στην εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου, στα διόδια Καλαμακίου, όπου η ουρά των αυτοκινήτων φτάνει τα δύο χιλιόμετρα.

Ουρές σχηματίσουν τα αυτοκίνητα και στην εθνική οδό Αθηνών Θεσσαλονίκης από το 389ο έως το 393ο χιλιόμετρο.

Επίσης, μια σύγκρουση που σημειώθηκε νωρίτερα έχει ως αποτέλεσμα να παρατηρείται μικρή ανάσχεση και στο 30ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας στο ρεύμα εισόδου.

Τεράστια είναι και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι οδηγοί που κινούνται στην Αθηνών - Θεσσαλονίκης, προκειμένου να διασχίσουν την κοιλάδα των Τεμπών, από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα. Όπως κατήγγειλαν στη zougla.gr οδηγοί, χρειάστηκαν μέχρι και δυόμιση ώρες για να μετακινηθούν από τη διασταύρωση Πυργετού ως τον Ευαγγελισμό Λάρισας.

Την αγανάκτηση των ταλαιπωρημένων οδηγών επιτείνει η μόνιμη απόφαση της εταιρείας "Αυτοκινητόδρομοι Αιγαίου" να μην ανοίγει τα διόδια στα Τέμπη, πολλαπλασιάζοντας το χρόνο της καθυστέρησης. Στο κομμάτι αυτό της εθνικής οδού είναι σε εξέλιξη έργα στο οδόστρωμα και κατασκευής νέων διοδίων που δυσχεραίνουν την κίνηση των οχημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.