Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

Λαμογιών το άναγνωσμα!

“Μια βρώμικη υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας μέσω της εφημερίδας ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Στέλεχος της Ν.Ε. ΑΧΑΪΑΣ του ΠΑΣΟΚ είχε εκδώσει πλαστά μπλοκάκια εισπράξεων εισφορών και πλαστές σφραγίδες, εξαπατώντας μέλη του κόμματος, αλλά και αιρετούς Δημάρχους, Νομαρχιακούς και Δημοτικούς Συμβούλους, Συνδικαλιστικά Στελέχη και άλλους. Μέσα από το κόμμα μιλούν για «ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ», καθώς...
δεκάδες χιλιάδες ευρώ που υποτίθεται ότι εισπράχθηκαν για λογαριασμό του κόμματος, δεν έφτασαν ποτέ στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ. Το συγκεκριμένο στέλεχος φαίνεται να είχε απασχολήσει ξανά στο παρελθόν με τις οικονομικές του «αταξίες» το κόμμα, αλλά η υπόθεση είχε «κουκουλωθεί» από τον τέως γραμματέα της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ κ. Κίτρου, για το «καλό» της δημόσιας εικόνας του κόμματος.


Πρόκειται για την αναπληρώτρια γραμματέα της …..

Περιφερειακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ κα Ευθυμία Καλαβρουζιώτου, η οποία είχε πλαστογραφήσει τη σφραγίδα και μπλοκάκια εισπράξεων του κόμματος, εισπράττοντας παράνομα χρήματα από ανυποψίαστα μέλη και αιρετούς του ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα η εν λόγω κυρία σε προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση είχε εισπράξει από διάφορους αιρετούς και μέλη του Νομού Αχαΐας πάνω από 50.000 ευρω, χρήματα που δεν έφτασαν ποτέ στο κόμμα. Τότε ο τέως γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος κ. Κίτρου είχε παρέμβει και είχε καλύψει πλήρως τόσο την κα Καλαβρουζιώτου, όσο και τα υπόλοιπα εμπλεκόμενα στην υπόθεση στελέχη.

Σύμφωνα δε με έγκυρες και επιβεβαιωμένες πληροφορίες, κατά τη διάρκεια των προηγούμενων Βουλευτικών Εκλογών του 2007, ο κ. Γεράσιμος Αραβαντινός και η κα Πολύζου, στελέχη του τοπικού ΠΑΣΟΚ και στενοί συνεργάτες της κας Καλαβρουζιώτου, είχαν ανοίξει, επί 10ημέρου, παράνομο εκλογικό κέντρο του ΠΑΣΟΚ στην Εθνική Οδό Αθηνών Πατρών, στην είσοδο της πόλης και εισέπρατταν με τον ίδιο ακριβώς παράνομο τρόπο εισφορές από ανυποψίαστα μέλη του κόμματος. Μετά από καταγγελία που έγινε στην Άμεσο Δράση, η οποία και παρενέβη άμεσα, αναγκάστηκαν να κλείσουν το «παραμάγαζο» και να κατεβάσουν μέσα σε ένα βράδυ τις ταμπέλες που ανέγραφαν «ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΣΟΚ», καθώς ο εκλογικός νόμος επιτρέπει τη δημιουργία μόνο ενός εκλογικού κέντρου σε κάθε πόλη”.

Από την Εφημερίδα "Πελοπόνησσος"

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.