Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

Τους πέταξε το χρίσμα στα μούτρα

Τους πέταξε το χρίσμα στα μούτρα

Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2009, 09:34



Ολονύχτιο θρίλερ στον Νομό Ξάνθης με τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας. Πολιτευτής του κόμματος αποφάσισε τελευταία στιγμή να αποχωρήσει από το ψηφοδέλτιο του νομού, αντιδρώντας στην επιλογή του Κώστα Καραμανλή να «κατεβάσει» και πάλι τον Αλέξανδρο Κοντό.

Καταγγέλλοντας -εμμέσως πλην σαφώς- τον Αλέξανδρο Κοντό, τον "Βατοπεδινό" που διεσώθη και συμπεριελήφθη στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας, ο μέχρι χθες υποψήφιος του κόμματος στον Νομό Ξάνθης, Κώστας Ζαγναφέρης, αρνήθηκε να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο.

«Θεωρούσα ότι θα μπορούσε και η Ξάνθη να έχει ένα καθαρό ψηφοδέλτιο. Είχα ενημερώσει. Κάποια πράγματα που ζήτησα δεν εισακούστηκαν»

Αποτέλεσμα είναι τα κομματικά στελέχη της ΝΔ στην Ξάνθη να έχουν επιδοθεί σε έναν ανελέητο αγώνα δρόμου, προκειμένου να βρουν τον αντικαταστάτη του κυρίου Ζαγναφέρη και να συμπληρώσουν το ψηφοδέλτιο.

Ο χρόνος πιέζει αφόρητα την κυβερνώσα παράταξη, καθώς μέχρι σήμερα το μεσημέρι πρέπει να έχουν κλείσει οι λίστες των υποψηφίων.

Ανάλογα φαινόμενα εμφανίζονται και σε άλλες πόλεις της χώρας, με τους υποψηφίους της ΝΔ να "πηδούν" από το πλοίο την τελευταία στιγμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.