Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Γ. Καρατζαφέρης: «Ο κ. Καραμανλής δε μπορεί να χάσει απ’ αυτόν τον Παπανδρέου» (;;;)

karatzaferis0909

«Ο κ. Καραμανλής δε μπορεί να χάσει απ’ αυτόν τον Παπανδρέου», παρατήρησε ο πρόεδρος του ΛΑ.ΟΣ Γ. Καρατζαφέρης, ερωτηθείς κατά την επίσκεψή του στον Ο.Α.Ε.Δ. Πειραιά, για την αποψινή τηλεοπτική μονομαχία των δύο αρχηγών.

«Ο κ. Καραμανλής δε μπορεί να χάσει απ’ αυτόν τον Παπανδρέου, ο οποίος μόλις πέρασε στα δύσκολα έχασε τη ψυχραιμία του, άρχισε να βρίζει, έκανε πάρα πολλά σαρδάμ και δεν απαντούσε επί της ουσίας», υποστήριξε ο κ. Καρατζαφέρης και συνέχισε: «Θα μου προξενούσε μεγάλη έκπληξη ο αγχωμένος Καραμανλής να χάσει από αυτόν τον Παπανδρέου που δεν έχει τις δυνάμεις για κάτι εξαιρετικό».

Σχόλιο: Για … καλό του Καραμανλή το είπε, ή για κακό; Μονά ζυγά δικά του, είναι η γνώμη μας. Αν ο Καραμανλής κερδίσει θα βγεί και θα πεί: ‘εγώ τα είπα“. Αν χάσει θα βγει και θα πει: “έχασε απο αυτόν τον Παπανδρέου

Όσον αφορά το χθεσινό debate, ο κ. Καρατζαφέρης σημείωσε πως η όλη υπόθεση διεσώθη μετά την υιοθέτηση της πρότασης του ΛΑ.Ο.Σ. να υπάρχουν ερωτήσεις μεταξύ των πολιτικών αρχηγών. «Όπως έλεγαν όλοι οι σχολιαστές εχθές, ήταν το μόνο ενδιαφέρον θέμα. Επέμενα, το πέτυχα και έχω σκοπό να διεκδικώ υπέρ του λαού μετά την 4η Οκτωβρίου, όποιο σχήμα και αν βγάλει η κάλπη», συμπλήρωσε ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.