Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Παραιτήθηκε σύσσωμη η ΝΕ του ΛΑΟΣ Θεσπρωτίας

Σύσσωμη παραιτήθηκε η νομαρχιακή επιτροπή του ΛΑ.Ο.Σ. Θεσπρωτίας, μετά την απόφαση του κόμματος να τοποθετηθεί στο ψηφοδέλτιο του νομού ο κ. Θωμάς Δήμας.

Σε ανακοίνωσή τους τα μέλη της επιτροπής, δηλώνουν προδομένα και απογοητευμένα και κάνουν λόγο για μικροπολιτικές σκοπιμότητες.

Τα μέλη της Νομαρχιακής είναι χολωμένα με την επιλογή του κόμματος να συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο της Θεσπρωτίας τον κ. Δήμα και όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου, "είχαμε ειδοποιήσει το κόμμα και τον πρόεδρό του για την αντίθεσή μας στη συγκεκριμένη υποψηφιότητα. Επικοινωνήσαμε με τα μέλη και τους φίλους μας και διαπιστώσαμε ότι ο κ. Δήμας δεν χαίρει καμίας εκτίμησης, ούτε θα μπορούσε η υποψηφιότητά του να περιποιεί καμία τιμή για το ΛΑΟΣ. Αναμέναμε την απάντηση, αλλά τελικά...η υποψηφιότητα επικυρώθηκε..."

Στην επιστολή παραίτησης, τα μέλη της ΝΕ καταγγέλλουν ότι αντιμετωπίστηκαν από το κόμμα "ως διακοσμητικά στοιχεία" και κατηγορούν την ηγεσία του κόμματος για εμπαιγμό, με την επισήμανση "εμείς περιμέναμε την απάντηση και ο κ. Δήμας εμφανιζόταν ήδη ως υποψήφιος".

O πρόεδρος της Νομαρχιακής επιφυλάχτηκε να δώσει στη δημοσιότητα περισσότερα στοιχεία για τους λόγους που οδήγησαν τη ΝΕ σε παραίτηση, μετά τις εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.