Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2010

ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Το πολιτικό κόμμα «Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή» καταγγέλλει δημόσια τις εις βάρος του παράνομες μεθοδεύσεις και τις καθ’ όλα αντισυνταγματικές τακτικές που ακολουθεί το τελευταίο διάστημα το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Πιο συγκεκριμένα, αναφερόμαστε στα εξής καταγεγραμμένα περιστατικά:

Α) Την σε 24ωρη βάση παράνομη παρακολούθηση των κεντρικών μας γραφείων επί της οδού Σωκράτους 48 από πολυμελείς ομάδες ανδρών της Κρατικής Ασφάλειας. Ειδικά το περασμένο Σάββατο 20/2/2010 η παρακολούθηση αυτή μετατράπηκε ουσιαστικά σε πολιορκία, από μία διμοιρία ΜΑΤ και πολυάριθμους αστυνομικούς των Ομάδων Πρόληψης Καταστολής Εγκλήματος, ΖΗΤΑ και ΔΕΛΤΑ.

Β) Τις συστηματικές ενοχλήσεις – υπό μορφή σωματικού ελέγχου – σε μέλη και φίλους του κόμματος κατά την αποχώρησή τους από τα κεντρικά μας γραφεία. Την ίδια ώρα που στην πλατεία Ομονοίας οργιάζει το οργανωμένο έγκλημα, η πορνεία και το εμπόριο ναρκωτικών, η ηγεσία της αστυνομίας απασχολεί μεγάλο κομμάτι του προσωπικού της για να παρενοχλεί και να εκφοβίζει νεαρά παιδιά, ακόμα και ανήλικα.

Γ) Τις προσαγωγές Ελλήνων πολιτών στην Γ.Α.Δ.Α. με μοναδικό αιτιολογικό ότι εθεάθησαν να εξέρχονται από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Υπήρξαμε αυτόπτες μάρτυρες σε περιστατικά ελέγχων κατά τα οποία οι αστυνομικοί διαβίβαζαν στο κέντρο πως οι πολίτες που ελέγχθηκαν έφεραν τα προσωπικά τους έγγραφα και δεν εμπλέκονταν σε κανένα αδίκημα και οι επικεφαλής τους, μέσω ασυρμάτου, απαντούσαν σε έξαλλη κατάσταση: «Φέρτε τους όλους προσαγωγή – φέρτε τους όλους προσαγωγή!».

Δ) Την εντελώς αδικαιολόγητη αστυνομική έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον χώρο των γραφείων μας, γραφείων νομίμου πολιτικού κόμματος(ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ!) την Κυριακή 21/2/10. Εισαγγελικές και αστυνομικές αρχές προέβησαν στην ενέργεια αυτή μετά τη σύλληψη δύο ημεδαπών στον… Άγιο Παντελεήμονα, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και φυλλάδια της Χρυσής Αυγής! Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι μαζί με τα φυλλάδια της Χρυσής Αυγής βρέθηκαν και φυλλάδια μίας πιτσαρίας, στην οποία όμως δεν διεξήχθη ο σχετικός έλεγχος, διότι το ντελίβερι ήταν πακιστανός και οποιαδήποτε ενόχληση στην επιχείρηση θα έθιγε τα ανθρώπινα δικαιώματα και το αντιρατσιστικό προφίλ της κυβέρνησης.

Πέρα από το φαιδρό της υπόθεσης, το νομικό τμήμα του κόμματος αναγκάστηκε να διερευνήσει περαιτέρω τα γεγονότα. Ανακαλύψαμε πως πράγματι συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στον Άγιο Παντελεήμονα χθες το βράδυ, τους οποίους βάρυναν κατηγορίες ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ και που το πρωί της Κυριακής αφέθηκαν ελεύθεροι. Η ύπαρξη εντύπου υλικού του κόμματος δεν επιβεβαιώθηκε από πουθενά. Ακόμα όμως και αν είναι έτσι τα πράγματα, μιλάμε για φυλλάδια που διανέμονται κατά δεκάδες χιλιάδες σε καθημερινή βάση, σε κάθε γωνιά της Αθήνας. Κανένας νόμος και καμία προανακριτική μέθοδος δε δικαιολογεί την έρευνα στα γραφεία του κόμματός μας. Όσοι εμπλέκονται σε αυτά τα απαράδεκτα γεγονότα από τα οποία προκύπτουν σοβαρές ποινικές ευθύνες, καθώς και παραβίαση ουσιωδών άρθρων του συντάγματος αργά ή γρήγορα θα κριθούν, όσο ψηλά και αν βρίσκονται.

Το παρασκήνιο της υπόθεσης σχετίζεται άμεσα με τις επερχόμενες κρίσεις στην ηγεσία της αστυνομίας και την εμμονή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη να κλείσει στη φυλακή «ακροδεξιούς». Η νόμιμη πολιτική δράση του κόμματός μας, η ραγδαία αύξηση της ισχύος του και κυρίως οι δεκάδες χιλιάδες των Ελλήνων που είναι έτοιμοι να βγουν στους δρόμους, έχουν προκαλέσει πανικό στα ανώτερα κλιμάκια της εξουσίας. Ως τώρα, παρά τις αγωνιώδεις και παράνομες τακτικές τους, δεν κατάφεραν να προσάψουν το παραμικρό, σε κανένα μέλος της Χρυσής Αυγής. Έχουν αρχίσει πλέον να λειτουργούν σπασμωδικά και να εκτίθενται απέναντι στην κοινή γνώμη. Σε αυτό τον πόλεμο φθοράς, είναι προφανές πως αυτοί βγαίνουν χαμένοι και εμείς κερδισμένοι.
Το πολιτικό κόμμα «Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή» ανακοινώνει πως θα διασφαλίσει τα συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματά του, κάνοντας χρήση κάθε νομίμου μέσου. Από όσους συνειδητά παραβαίνουν τον νόμο θα ζητηθούν άμεσα ποινικές και αστικές ευθύνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.