Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην εκδήλωση Μνήμης του Μελιγαλά

Η Ιστορία δεν διαγράφεται – Οι Εθνικιστές βρέθηκαν και φέτος στην αιματόβρεκτη γη του Μελιγαλά κι απέδωσαν Τιμές στους Έλληνες που έπεσαν νεκροί από τους κομμουνιστές. Περισσότεροι από 1500 Έλληνες κάθε ηλικίας σφαγιάστηκαν από τους συμμορίτες και οι πλάκες με τα ονόματα στον τόπο του Μαρτυρίου προκαλούν ακόμη και σήμερα συναισθήματα οργής για αυτό το εθνικό έγκλημα. Μέλη της Χρυσής Αυγής από τους Πυρήνες Δράσης της Πελοποννήσου και όχι μόνο, βρέθηκαν και φέτος στο Μνημείο των Μαρτύρων και η παρουσία τους με τα δυναμικά συνθήματα έδωσε ιδιαίτερο χρώμα και παλμό.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο υποψήφιος του δημοτικού συνδυασμού ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ για την Πελοπόννησο, Θ. Σαμπαζιώτης, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους παρευρισκόμενους ενώ κατέθεσε και Στεφάνι στην πηγάδα, όπως έπραξε και η Τοπική Οργάνωση Καλαμάτας αλλά και ο συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος εκ μέρους της Κεντρικής Διοικήσεως.

Στο τέλος της Τελετής, τα μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ τραγούδησαν τον Εθνικό Ύμνο ενώ περισσότεροι από χίλιοι παρευρισκόμενοι έλαβαν έντυπο υλικό του Κινήματος και δήλωσαν την ικανοποίησή τους για την παρουσία της Νεολαίας μας που για ακόμα μία φορά πραγματοποίησε μια πειθαρχημένη εμφάνιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.