Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΡΙΣΤΕ TI ΕΙΠΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ KEVIN RUDD, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΑΔΕΙΟ ΚΡΑΝΙΟ ΣΑΣ:

«Οι μετανάστες, και όχι οι Αυστραλοί, είναι αυτοί που πρέπει να προσαρμοστούν. Έτσι είναι, και άμα τους αρέσει! Βαρέθηκα να ανησυχούμε σε αυτή τη χώρα μήπως προσβάλλουμε ένα αλλοδαπό άτομο ή την κουλτούρα του.

Η κουλτούρα μας εξελίχθηκε σε δύο αιώνες γεμάτους αγώνες, προσπάθειες και νίκες από εκατομμύρια άντρες και γυναίκες που επιζητούσαν την ελευθερία. (Φανταστείτε δηλαδή εμείς οι Έλληνες πόσο περισσότερο θα έπρεπε να υπερασπιστούμε την κουλτούρα μας, τους αγώνες, τις νίκες και την ιστορία μας, διάρκειας πολλών χιλιάδων ετών και όχι μόνο δύο αιώνων!!! Φανταστείτε μάλιστα ότι αυτά τα λέει ένας πολιτικός μιας χώρας μεταναστών όπως η Αυστραλία και όχι μιας χώρας γηγενών χιλιάδων ετών όπως η Ελλάδα!!! Αναλογίζεστε τις ευθύνες σας;).

Η κύρια γλώσσα που μιλάμε είναι τα Αγγλικά. Όχι τα Ισπανικά,τα Λιβανέζικα, τα Αραβικά, τα Κινέζικα, τα Γιαπωνέζικα, τα Ρώσικα ή οποιαδήποτε άλλη γλώσσα.
Οπότε, αν θέλετε να γίνετε μέρος της κοινωνίας μας, μάθετε τη γλώσσα μας!

Οι περισσότεροι Αυστραλοί πιστεύουν στο Θεό.
Αυτό δεν είναι κάποιο Χριστιανικό, ακροδεξιό, πολιτικό κίνημα, αλλά γεγονός: Χριστιανοί, άντρες και γυναίκες, με Χριστιανικές αρχές, ίδρυσαν αυτή τη χώρα, και αυτό είναι καθαρά καταγεγραμμένο. Αρμόζει, λοιπόν, να το δείχνουμε πάνω στους τοίχους των σχολείων μας.

Αν ο Θεός μας σας προσβάλλει, σας προτείνω να βρείτε άλλο μέρος του κόσμου για να ζήσετε, διότι εμάς ο Θεός είναι μέρος της κουλτούρας μας. Θα δεχτούμε αυτά που πιστεύετε, χωρίς ερωτήσεις. Αυτό που ζητάμε είναι να δεχτείτε κι εσείς αυτό που πιστεύουμε εμείς, και να ζήσετε μαζί μας με αρμονία, χαρά και ειρήνη.

Αυτή είναι η δική μας χώρα, η δική μας γη και ο δικός μας τρόπος ζωής, και θα σας προσφέρουμε κάθε ευκαιρία να τα απολαύσετε κι εσείς.

Όμως, μόλις χορτάσετε να παραπονιέστε, να γκρινιάζετε και να μουρμουρίζετε για τη σημαία μας, τον όρκο πίστης στη χώρα μας που δίνετε όταν παίρνετε την υπηκοότητα, τα χριστιανικά μας πιστεύω, τον τρόπο ζωής μας, τότε σας ενθαρρύνω να εκμεταλλευτείτε μια άλλη μεγάλη ελευθερία της Αυστραλίας:
Το δικαίωμα να φύγετε!

Αν δεν είσαστε ευχαριστημένοι, τότε φύγετε!

Δε σας φέραμε εδώ με το ζόρι.

Εσείς διαλέξατε να έρθετε.

Οπότε, δεχτείτε τη χώρα που εσείς διαλέξατε!»

Αυτοί είναι πολιτικοί με αρχίδια όχι αρχίδια πολιτικοί..

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΝΑΝ ΑΝΑΛΟΓΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΛΑΓΝΟΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΚΙΧ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟΝ ΠΑΡΑΥΤΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΑΘΕΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ.
ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ.. ΟΧΙ ΤΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΤΑΝ, ΓΡΑΙΚΥΛΙΣΤΑΝ, ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.