Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2010

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ΠΥΡΗΝΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ΠΥΡΗΝΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ ΜΑΝΔΟΥΚΙΩΤΩΝ" ΚΑΝΕΙ ΓΝΩΣΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΞΕΛΓΚΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ.


ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΝΤΟΥΚΙΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΗΣΥΧΙΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕς ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΝΤΡΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΠΟΡΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΝΤΟΥΚΙΟΥ ΟΤΙ Ο ΠΥΡΗΝΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΩΓΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΘΕΝΟς ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΑΥΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΥΚΛΩΝ ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΤΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΖΟΥΝ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.


ΚΕΡΚΥΡΑΙΕ ΠΟΛΙΤΗ, ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΣΟΥ ΤΟΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΜΑΝΤΟΥΚΙΟΥ, Η ΕΞΑΡΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΦΟΡΑ ΠΛΕΟΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΠΛΕΟΝ.

ΚΕΡΚΥΡΑΙΕ ΠΟΛΙΤΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΔΡΑΣΗ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ (ΝΟΜΑΡΧΙΑ, ΔΗΜΟ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ) ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.

ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΔΡΑΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΤΟΠΟ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΚΟΜΙΣΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ.

ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΜΑΝΤΟΥΚΙΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΡΜΑΙΑ ΣΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΟΜΙΑΣ, ΣΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΑΡΦΙΝ ΚΑΙ ΟΡΕΓΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ.


ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΜΑΝΤΟΥΚΙΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΦΟΡΤΩΘΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ.