Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Φτιάχνουν επειγόντως τζαμί! Λεφτά υπάρχουν… για τους λαθρομετανάστες

Ανακοινώθηκε από την κυβέρνηση η απόφαση για την ανέγερση τεμένους 500 ατόμων, εν αναμονή της κατασκευής του μεγάλου τεμένους στον ίδιο χώρο.

Αναμένεται η έκδοση του προεδρικού διατάγματος για την αποδέσμευση χώρου 14.000 τετραγωνικών μέτρων. Η εκτίμηση είναι ότι αν δεν υπάρχουν προσφυγές η Αττική θα αποκτήσει τέμενος το 2012. Με συνοπτικές διαδικασίες και προσωρινό τέμενος ώστε να μην περιμένουν εντός ενός έτους, ουσιαστικά, θα υπάρχει τέμενος μουσουλμανικό στην Ελλάδα.

Εμείς από την πλευρά μας δεν θα σχολιάσουμε τα προφανή περί Ισλαμοποίησης της Ελλάδας, αλλά θα θυμίσουμε στους Έλληνες της επαρχίας πόσα χρόνια περιμένουν για κατασκευή νοσοκομείων ή έστω επαρκών συγκοινωνιών ώστε να μην πεθαίνουν οι δικοί τους άνθρωποι στον δρόμο για το νοσοκομείο.

Ας σκεφτούν όλοι οι Έλληνες πόσα σχολεία και νοσοκομεία κλείνουν λόγω της κρίσης αυτή την περίοδο. Όμως από ότι φαίνεται το “θρησκευτικό” αίσθημα των λαθρο-εποίκων είναι σε μεγαλύτερη προτεραιότητα για την κυβέρνηση από την Παιδεία και την Υγεία των Ελλήνων. Λεφτά υπάρχουν έλεγε ο πρωθυπουργός, αλλά μάλλον απευθυνόταν στους λαθρομετανάστες και εννοούσε τα λεφτά των Ελλήνων φορολογούμενων.