Παρασκευή, 6 Μαΐου 2011

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΥΡΗΝΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Η ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΙΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ ΕΝΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ «ΑΝΤΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ» ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΟΥ ΣΗΡΙΑΛ «ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ» ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥΣ ΣΕ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΓΕΣ. ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΜΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΣΤΟΝ ΛΑΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ : ΟΤΙ ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΠΙΟ ΥΓΙΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΝΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ.
Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ«ΑΝΤΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ» ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΕΝ ΖΩΗ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΨΥΧΟΡΡΑΓΕΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ.

Ο ΠΥΡΗΝΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΤΟΝΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΩΝ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΘΟΣ.
ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ-ΑΓΝΩΣΤΑ «ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ».
ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΣΠΕΡΝΕΙ ΜΙΣΟΣ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ.

Υ.Γ. ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ
(ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΝΤΑ …ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ «ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ» ? )

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΠΥΡΗΝΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
ΤΗΛ. 6986954413