Σάββατο, 14 Μαΐου 2011

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΣΠ ΑΕΙ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΣΠ ΑΕΙ ΚΕΡΚΥΡΑΣ…..ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΑΣ , ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΕΤΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΓΝΩΣΤΟΥΣ-ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΗΔΗ, ΠΩΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΕΛΗ ΕΝΟΣ ΝΟΜΙΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΩΝ.

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΩΝ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΤΙΣ ΕΧΕΤΕ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.

ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΥΠΟΛΗΨΙΑ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ Η ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ Ή ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ Ο ΦΟΒΟΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΑΓΔΑΙΑ ΑΝΟΔΟ ΚΑΙ ΑΠΗΧΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΔΥΝΑΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ ΣΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΡΙΨΗΣ ΛΑΣΠΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΣΑΣ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΛΟΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΣΠ ΑΕΙ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ, ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ.

«ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ» ΤΗΣ ΠΑΣΠ ΑΕΙ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ .
ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ. ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ.


ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΥΡΗΝΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 698 6954413