Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Μέλος της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς» ο δράστης της Πεύκης. Η εν λόγω οργάνωση είχε αναλάβει την ευθύνη για τη βόμβα στα κεντρικά γραφεία της

Δύο σημαντικές λεπτομέρειες: α) Η ώρα της συμπλοκής: Τετάρτη απόγευμα περί τις 7 η ώρα ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής μεταβαίνει στα Κεντρικά Γραφεία του Κινήματος και β) το σημείο της συμπλοκής: από το συγκεκριμένο σημείο, που απέχει ένα μόλις λεπτό από τη κατοικία του, διέρχεται πάντα ο Ν. Μιχαλολιάκος τη συγκεκριμένη ημέρα και ώρα.

ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ – «στόχος των τρομοκρατών ήταν… η κλοπή οχήματος» λένε τα ΜΜΕ, την ώρα που οι προστατευόμενοί τους «νεαροί» είχαν στήσει ολόκληρη επιχείρηση με μία μηχανή, ένα αυτοκίνητο και ένα βαν! Γελοία σενάρια από τα παπαγαλάκια του Παπουτσή! Απόλυτη συνωμοσία σιωπής των καναλιών! – Παρ’ όλο που στα μεσημεριανά δελτία όλα τα κανάλια έκαναν λόγο για… «πολιτικό πρόσωπο» που διαμένει πολύ κοντά στο σημείο της συμπλοκής, αυτομάτως το απόγευμα η είδηση θάφτηκε, μαζί φυσικά με το όνομα του γ.γ. της Χρυσής Αυγής. Σημειωτέον ότι ήδη έχει επισημανθεί αποτύπωμα του δράστη στη γιάφκα της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς» Η εν λόγω οργάνωση είναι αυτή που ανέλαβε την ευθύνη για την βομβιστική επίθεση στα γραφεία του Κινήματός μας τον Μάρτιο του 2010, κατά την οποία ισοπεδώθηκε ολόκληρος ο 5ος όροφος του κτιρίου επί της οδού Σωκράτους 48 και από τύχη δε θρηνήσαμε θύματα.

Είναι προφανές ότι η τεράστια άνοδος του Κινήματός μας και η τρομερή απήχηση των θέσεών μας στην κοινωνία έχει τρομοκρατήσει το κράτος και τους μηχανισμούς του. Λίγες ώρες μετά τη δολοφονική ενέδρα των τρομοκρατών στην Πεύκη, τα παπαγαλάκια του Παπουτσή και της ΓΑΔΑ διαρρέουν ένα σωρό ασυναρτησίες και παραπληροφορούν την κοινή γνώμη. Οι «έμπειροι αξιωματικοί» της αντιτρομοκρατικής υποστηρίζουν ότι οι τρομοκράτες είχαν στήσει ολόκληρη επιχείρηση με 3 κλεμμένα οχήματα (μεταξύ των οποίων και ένα βαν), για να κλέψουν ένα αυτοκίνητο! Με αυτές τις ανοησίες φυσικά καλύπτουν και τους τρομοκράτες, οι οποίοι είχαν αποδεδειγμένα κατά το παρελθόν χτυπήσει την Χρυσή Αυγή.