Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Το ΠΟΓΚΡΟΜ των ΜΜΕ ενάντια στους Έλληνες

«…Για να αφαιρέσουμε το γόητρο της ανδρείας από το πολιτικό έγκλημα, θα τους καθίζουμε στο εδώλιο των κατηγορουμένων δίπλα με τους κλέφτες, τους δολοφόνους και τους κάθε λογής φτηνούς και ταπεινούς εγκληματίες. Τότε η κοινή γνώμη θα συγχύσει στη σκέψη της αυτή την κατηγορία των εγκληματιών με τον εξευτελισμό των άλλων και θα τους αντιμετωπίσει με την ίδια περιφρόνηση…» Πρωτόκολλα των σοφών της Σιών – Πρωτόκολλο 19

Κάτι περισσότερο από έντονες οι τελευταίες εβδομάδες για την χώρα και ιδιαίτερα για την πρωτεύουσα. Μια ανθρώπινη τραγωδία, ένα έγκλημα ιδιαιτέρως ειδεχθές, ανέδειξε με τον πλέον δραματικό τρόπο τις συνθήκες μέσα στις οποίες ζουν οι κάτοικοι κυρίως στις γειτονιές του κέντρου και όχι μόνον… Ανέδειξε όμως και κάτι άλλο: Την απόλυτη τυραννία, η οποία επικρατεί σε αυτούς οι οποίοι ακριβοπληρώνονται για να παριστάνουν τους ενημερωτές του Ελληνικού Λαού. Επί μία ολόκληρη εβδομάδα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πρωταγωνιστούσε στα δελτία ειδήσεων και δεν είχαν το στοιχειώδες φιλότιμο να διακινδυνεύσουν μία πρόσκληση σε έναν εκπρόσωπό μας.

Φαίνεται πως φοβούνται πάρα πολύ την αλήθεια την οποία εμείς δεν διστάζουμε να διατυπώνουμε δημόσια. Αντίθετα, μας λασπολόγησαν συστηματικά, χωρίς καν να λογαριάζουν ότι με τον τρόπο αυτό πλήττεται η ήδη ευρισκόμενη πολύ χαμηλά αξιοπιστία τους. Το Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και ο υπογράφων το άρθρο αυτό είναι «personna non grata” για τα ΜΜΕ της διαπλοκής και της διαφθοράς και εάν κάποτε σπάει η συνωμοσία της σιωπής αυτό αποτελεί εξαίρεση και τίποτε άλλο. Γιατί μας παρουσιάζουν σαν «εγκληματική συμμορία»; Η απάντηση βρίσκεται στο απόσπασμα από τα «Πρωτόκολα», το οποίο υπάρχει στην αρχή του κειμένου, σε ένα βιβλίο που γράφτηκε 107 ολόκληρα χρόνια πριν και το οποίο βιβλίο με κάθε τρόπο προσπαθούν να πείσουν τους λαούς ότι ήταν… μία απάτη, ένα ψέμα!

Πολύ βολικό, για αυτούς λοιπόν, να παρουσιάζουν την δίκαιη οργή του λαού σαν αποτέλεσμα της «εγκληματικής δράσεως» μίας «συμμορίας» και συγκεκριμένα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! Λες και εμείς φταίμε που κατάντησαν την χώρα όπως την κατάντησαν! Εμείς που από τις αρχές ακόμη της δεκαετίας του ’90, όταν βλέπαμε που το πάνε το πράγμα, με κάθε τρόπο είχαμε σαν κεντρικό μας σύνθημα το να φύγουν οι λαθρομετανάστες!

Είναι άθλιος ο τρόπος όμως με τον οποίον επιχείρησαν να ανατρέψουν τις εντυπώσεις και το πάθος το οποίο δημιουργήθηκε στον δοκιμαζόμενο Ελληνικό Λαό από την τραγωδία της ανελέητης σφαγής ενός συμπατριώτη μας έξω από την πόρτα του σπιτιού του! Εν ψυχρώ, προσπάθησαν να δημιουργήσουν έναν… συμψηφισμό εγκλημάτων(!), τόσο ανάλγητοι είναι, μιλώντας για ένα κατά φαντασίαν ρατσιστικό έγκλημα. Ας δούμε όμως το χρονικό της απάτης μέσα από τα δημοσιεύματα κάποιων μόνο από τις εφημερίδες.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ

«BHMA – Ρατσιστικές επιθέσεις σε μετανάστες πραγματοποιεί η Χρυσή Αυγή Αφορμή η προχθεσινή δολοφονία του 44χρονου στο κέντρο της Αθήνας: Χθες το βράδυ επικράτησε ένταση στην περιοχή όταν μέλη της Χρυσής Αυγής, που είχαν συγκεντρωθεί νωρίτερα στη διασταύρωση των οδών Ηπείρου και 3η Σεπτεμβρίου, σχημάτισαν ομάδες και άρχισαν να καταδιώκουν και να κτυπούν μετανάστες. Μάλιστα επί της οδού Ηπείρου αλλοδαποί που διατηρούσαν καταστήματα επειδή φοβήθηκαν αναγκάστηκαν να τα κλείσουν και να αποχωρήσουν από την περιοχή… Άγνωστοι σκότωσαν με μαχαίρια αλλοδαπό υπήκοο Μπαγκλαντές, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, στη διασταύρωση των οδών Στρατηγού Καλάρη και Κωνσταντινίδη, στα Κάτω Πατήσια… Τα κίνητρα της δολοφονίας δεν έχουν εξακριβωθεί, αλλά σύμφωνα με αξιωματικούς της αστυνομίας ερευνάται και το ενδεχόμενο ρατσιστικής επίθεσης, με βάση κάποιες μαρτυρίες ότι οι δράστες μιλούσαν ελληνικά… Τις τελευταίες ημέρες η Χρυσή Αυγή εξαπέλυσε οργανωμένο ρατσιστικό προγκρόμ με θύματα δεκάδες μετανάστες, τραυματίζοντας αρκετούς από αυτούς. Δεν είναι άσχετη η δολοφονική επίθεση σε βάρος του μετανάστη από το Μπαγκλαντές στην οδό Καλάρη.»

«Εφημερίδα “TA NEA”: Άγρια δολοφονία μετανάστη στα Κάτω Πατήσια. Θύμα άγριας δολοφονίας έπεσε ένας 21χρονος μετανάστης, υπήκοος Μπαγκλαντές, στο κέντρο της Αθήνας… Τα κίνητρα της δολοφονίας ερευνώνται, ενώ δεν έχει αποκλειστεί η πιθανότητα να πρόκειται για ρατσιστική επίθεση…»

EΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, Γ. ΤΡΙΑΝΤΗΣ: «…Εστω και τώρα, η ένοχη και αβέλτερη πολιτεία, ας αναχαιτίσει τουλάχιστον τις εγκληματικές ορδές που «πήραν το νόμο στα χέρια τους», δέρνοντας, τρομοκρατώντας και σκοτώνοντας μετανάστες…»

EΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: «Βλέπει» ρατσιστική επίθεση η ΕΛ.ΑΣ. – Μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου μετανάστη στα Πατήσια – Άνδρας, ηλικίας 21 ετών έχασε τη ζωή του μετά από επίθεση που δέχθηκε στα Κάτω Πατήσια. Τα κίνητρα της δολοφονίας δεν έχουν εξακριβωθεί, αλλά σύμφωνα με αξιωματικούς της αστυνομίας ερευνάται μεταξύ άλλων και το ενδεχόμενο ρατσιστικής επίθεσης.»

Η απάντηση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Το Κίνημά μας, το οποίο βρέθηκε στο επίκεντρο της λασπολογίας των καθεστωτικών ΜΜΕ διέκρινε αμέσως ότι κάτι βρώμικο κρύβεται πίσω από όλη αυτή την ιστορία και εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία, αφού καταδίκαζε βεβαίως την δολοφονία του Μπαγκλαντεσιανού, τόνιζε ότι:

«Την ίδια ώρα που ο Ελληνικός Λαός είναι οργισμένος από την δολοφονία ενός Έλληνα από αλλοδαπούς κακοποιούς, που τον έσφαξαν σαν αρνί έξω από το σπίτι του, κάποιοι επιχειρούν συμψηφισμούς, προκειμένου να ανατρέψουν το κλίμα οργής του Ελληνικού Λαού. Εκμεταλλευόμενοι την δολοφονία ενός αλλοδαπού σε μία άλλη περιοχή των Αθηνών ούτε λίγο, ούτε πολύ, Ελευθεροτυπία, Έθνος και αρκετά κανάλια προσπαθούν να πουν ότι πρόκειται για… ρατσιστικό έγκλημα κι ότι η αστυνομία εξετάζει και αυτό το ενδεχόμενο…»

Αξίζει να αναφέρουμε κάποιες λεπτομέρειες για την προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, οι οποίες έχουν ιδιαίτερη σημασία. Έλεγαν στα δελτία ειδήσεων των τηλεοπτικών σταθμών ότι δύο στενά πιο πέρα κάποιοι «ρατσιστές» δολοφόνησαν έναν αλλοδαπό… Το «δύο στενά πιο πέρα» ήτανε βλέπετε «πιασάρικο», μόνο που η Στρατηγού Καλλάρη από το σημείο της σφαγής του άτυχου συμπατριώτη μας, που θα μπορούσε να είναι οποιοσδήποτε Έλληνας, βρίσκεται σε απόσταση τουλάχιστον 2 χιλιομέτρων και σίγουρα όχι… «δύο στενά πιο κάτω»! Το δεύτερο πιο σημαντικό είναι ότι όπως έγραφαν οι αστυνομικοί συντάκτες, αξιωματικοί της αστυνομίας ήταν αυτοί που τους έλεγαν ότι δεν αποκλείουν την περίπτωση «ρατσιστικού εγκλήματος». Χρειαζόντουσαν οπωσδήποτε ένα «ρατσιστικό έγκλημα»… σαν αντίβαρο στο ρατσιστικό έγκλημα εις βάρος ενός Έλληνα! Χρειάστηκε να περάσουν 4 ολόκληρες ημέρες για να πληροφορηθούμε στα ψιλά των φυλλάδων και σε κανέναν τηλεοπτικό σταθμό(…) ότι το θύμα είχε φάκελο για υποθέσεις ναρκωτικών!!! Πράγμα το οποίο ασφαλώς εγνώριζε η αστυνομία από την πρώτη στιγμή και όταν λέω αστυνομία δεν αναφέρομαι ασφαλώς στο σύνολο της αστυνομίας, αλλά σε κάποιους ανθρώπους που ατιμάζουν την στολή τους παίζοντας βρώμικα πολιτικά παιχνίδια.

ΥΠΑΡΧΕΙ «ΠΟΓΚΡΟΜ»;

Όπως διαβάσατε και παραπάνω οι ακριβοπληρωμένοι ψεύτες, οι οποίοι παραπληροφορούν τον Ελληνικό Λαό, αδιαφορούν για τα συμφέροντα των Ελλήνων πολιτών και δρουν εις βάρος του Έθνους, μίλησαν κι έγραψαν για… πογκρόμ κατά των λαθρομεταναστών. Στην πραγματικότητα το μόνο πογκρόμ που υπάρχει είναι το πογκρόμ κατά της αλήθειας και το πογκρόμ ενάντια σε κάθε τι Ελληνικό και Εθνικό! Αξίζει να σημειωθεί ότι την ίδια μέρα που έσφαζαν σαν αρνί έναν Έλληνα, τρεις «φιλοξενούμενοι» του αντιρατσιστικού κράτους, ο αρμόδιος υπουργός Παπουτσής έβγαινε και έλεγε ότι έχει μειωθεί η εγκληματικότητα στο κέντρο των Αθηνών! Μετά την τεράστια αναταραχή που δημιουργήθηκε, οι «σοφοί» εγκέφαλοι της κυβερνήσεως, με την σιωπηλή συνενοχή και των λοιπών κομμάτων του κοινοβουλίου, ανήγγειλαν μέτρα για αναμόρφωση του κέντρου των Αθηνών και ανάμεσα σε αυτά είναι και η δημιουργία μίας πολυεθνικής υπαίθριας αγοράς!!! Θέλουν να φτιάξουν δηλαδή ένα Χάρλεμ μέσα στην ίδια την καρδιά της Αθήνας, δημιουργώντας ένα ακόμα γκέτο.
Είναι φανερό, οι άνθρωποι εκτελούν συμβόλαιο… και το συμβόλαιο αυτό δεν είναι άλλο από ένα πογκρόμ κατά των Ελλήνων και την καταστροφή του Εθνικού Κράτους! Η μόνη λύση ο Αγώνας. Έλληνες Αντισταθείτε

ΠΗΓΗ : http://xryshaygh.wordpress.com/