Δευτέρα, 23 Μαΐου 2011

Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ

Είναι σε όλους γνωστό πως τα Μέσα Μαζικής Ενημερώσεως, ή πιο σωστά “Ενημερώσεως” αποτελούν το τέταρτο κέντρο εξουσίας στις κοινωνίες που αποκαλούνται “πολιτισμένες”. Αυτό που επίσης όλοι αντιλαμβάνονται είναι πως οι εφημερίδες και η τηλεόραση περισσότερο αποτελούν πεδίο συνδιαλλαγών πολιτικών και οικονομικών παραγόντων. Κάτοχοι των ιδιωτικών σταθμών της Ελλάδας είναι αυτό που λέμε “μεγάλοι” επιχειρηματίες: Μπόμπολας, Κυριακού κλπ.

Ληστείες και χτυπήματα εις βάρος Ελλήνων από τους αλλοδαπούς που παρασιτούν στο κέντρο της Αθήνας γίνονται καθημερινά. Αρκετές από αυτές τις επιθέσεις έχουν οδηγήσει σε σοβαρούς τραυματισμούς και σε θάνατο των θυμάτων, όπως ακριβώς συνέβη και με την περίπτωση του Μανώλη. Έτσι ακριβώς, είχε συμβεί και ένα πρωινό, όταν ένας γέροντας που πάλευε ακόμα για το μεροκάματο "κατσαβιδιάστηκε" και ληστεύτηκε από μια συμμορία Αφρικανών μέσα στο λεωφορείο. Ξεψύχησε αβοήθητος σε κάποιο βρωμερό πεζοδρόμιο στην Αθήνα.

Η περίπτωση όμως του Μανώλη, αγγίζει την τραγικότητα των αρχαίων δραμάτων...Να δολοφονείσαι και να ληστεύεσαι από κοινούς εγκληματίες λίγο πριν γεννηθεί το παιδί σου... Και εδώ έγκειται όλη η υποκρισία των παραγόντων της νεοελληνικής τηλεόρασης, υπευθύνων εκτός των άλλων για την κατάντια της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας.

Κανείς ΑΛΗΤΗΣ δημοσιογράφος δεν αποκάλεσε μαχαιροβγάλτες τους αλλοδαπούς.
Όμως, τους Χρυσαυγίτες τους αποκαλούν συστηματικά μαχαιροβγάλτες και συμμορίτες.

Κανείς ΑΛΗΤΗΣ δημοσιογράφος δεν ζήτησε να επέμβουν οι δυνάμεις του κράτους, όπως ζητούν να κηρυχτεί παράνομος ο ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Κανείς ΑΛΗΤΗΣ πολιτικός δεν ενέργησε για να αποδοθεί δικαιοσύνη, έστω και συμβολικά στο πρόσωπο του Μανώλη για τα χιλιάδες θύματα των αλλοδαπών εισβολέων... Αντιθέτως, επικροτούν όταν αλωνίζουν και ρημάζουν τους Έλληνες και στέλνουν τους πραιτοριανούς τους για να καταστείλουν το Λαό αυτής της χώρας που πλησιάζει κάθε μέρα όλο και περισσότερο στο Χάος.

Αντίθετα, μας κοροϊδεύουν πως θα χτίσουν “φράκτη” (φράκτη λες και πρόκειται για χωράφι) στα σύνορα στον Έβρο! Την ίδια ώρα χτίζουν πολυτελή κέντρα υποδοχής μεταναστών στη Θράκη!!!

Ας μη λησμονηθεί από κανέναν Εθνικιστή, πως ο πρώην συνήγορος των λαθρομεταναστών που πλέον είναι δήμαρχος στην πόλη της Αθήνας, δε δέχτηκε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή εις μνήμη του νεαρού Έλληνα.

Αμέσως, μετά την είδηση της στυγνής δολοφονίας του Μανώλη, φαίνεται πως το ποτήρι της οργής ξεχειλίζει...γι αυτό: αφιερώνονται καθημερινά από τα κανάλια χιλιάδες ευρώ σε ρεπορτάζ που προσπαθούν να προκαλέσουν τον οίκτο για τους αλλοδαπούς. Κακόμοιροι μετανάστες. “Αποθήκες” ψυχών για τα κοινόβια που αποτελούν τα άντρα των καλά οργανωμένων και δικτυωμένων συμμοριών τους.

Στο διάολο λοιπόν όλες οι εξουσίες των πολιτικών και των “πολιτισμένων” υποτακτικών τους!
Στο διάολο και οι χιλιάδες τριβόλοι που έχουν εισβάλλει και ρημάζουν την Ελλάδα!
Θα τους στείλουμε πίσω απ' όπου ξεβράστηκαν!

ΠΗΓΗ : http://resistance-hellas.blogspot.com/2011/05/blog-post_22.html