Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

1η στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΛάΟΣ η Ντόρα; “Εθνικιστές” και Ντόρα μαζί;

“‘Ολους εμάς χωράει η Ελλάς… Τώρα και την Ντόρα”: Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά πολλές φορές, κι από πέρυσι ήδη, έχουμε κάνει από αυτήν την ιστοσελίδα την πρόβλεψη, ότι τα δύο κόμματα του Μητσοτακέϊκου (ΛάΟΣ και ΔΗΣΥ) θα κατέβουν σε ενιαίο ψηφοδέλτιο στις επερχόμενες εκλογές. Κι αυτήν την ασφαλή πρόβλεψη την κάνουμε όχι τόσο με βάση πληροφορίες, αλλά με την κοινή λογική, που λέει ότι η μεν Ντόρα έχει πιάσει… πάτο, το δε τηλεκόμμα του Καρατζαφέρη –παρά την υπερπροβολή του από τους «νταβατζήδες» των ΜΜΕ και τα παραφουσκωμένα ποσοστά που του δίνουν οι εταιρείες δημοσκοπήσεων- είναι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας και δεν αποκλείεται τελικά να πέσει και κάτω από το όριο του 3%. Δεν τους μένει, λοιπόν, τίποτα άλλο παρά να πετάξουν τις μάσκες και να συμπράξουν.

Τον ίδιο δρόμο, φαίνεται να ακολουθούν και όσοι μητσοτακικοί βρίσκονται ακόμη στην «νέα» ΝΔ του Antony (πρόκειται γι’ αυτούς που έκαναν τις προηγούμενες ημέρες δηλώσεις υπέρ της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και λοιπών μνημονιακών δυνάμεων). Δείτε το τελευταίο σχετικό άρθρο μας «Πάλι κουλουβάχατα έγιναν στην κεντροδεξιά παράγκα – Έρχεται επανένωση της… οικογενείας». Τις ίδιες εκτιμήσεις, προφανώς βάσει πληροφοριών, κάνει και το blog «Παραπολιτικά», που μάλιστα αναφέρεται και σε πρόσφατη συνάντηση Καρατζαφέρη-Ντόρας:

“O ΛΑΟΣ φλερτάρει με την Ντόρα. Σε αναβρασμό φαίνεται πως βρίσκονται τα μικρότερα κόμματα της κεντροδεξιάς, βλέποντας τη δυναμική που εμφανίζει πια η ΝΔ. Τις τελευταίες μάλιστα ώρες, έντονη φημολογία δημιουργήθηκε περί συνάντησης της προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας με τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. Το σενάριο ήθελε τον Γιώργο Καρατζαφέρη, να προτείνει στη Χανιώτισσα αρχηγό την εκλόγιμη πρώτη θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας της Καλλιρρόης. Την ίδια ώρα, πληθαίνουν οι –προσκείμενες στον Γιώργο Καρατζαφέρη- φωνές, που θέλουν βουλευτές της ΝΔ να «φλερτάρουν», με τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό. Η δημοσκοπική στασιμότητα του κόμματος της Καλλιρρόης, μοιάζουν μάλιστα πως προβληματίζουν την ηγεσία του κόμματος που αναζητά τρόπους διατήρησης των ψηφοφόρων του. Σε αυτό το πλαίσιο, δε σταματούν να ακούγονται ονόματα βουλευτών της «φιλελεύθερης πτέρυγας» της ΝΔ, τα οποία φέρονται να είναι ένα βήμα πριν από την προσχώρηση στο ΛΑ.Ο.Σ.”

ΠΗΓΗ : http://xryshaygh.wordpress.com/2011/09/12/1%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%BF%CE%B4%CE%AD%CE%BB%CF%84%CE%B9%CE%BF-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BB%CE%AC%CE%BF%CF%83/