Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2012

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ - ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΒΕΛΟΝΑΔΕΣ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ , ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΕΡΙΘΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ, ΧΘΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 25/2, ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΒΕΛΟΝΑΔΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ. 
ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ Ο ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΕΛΥΣΕ ΜΕ ΣΑΦΗΝΕΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ . 
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΜΕ, ΕΚΤΕΝΩΣ, ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΟΦΕΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΜΑΧΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΣΗΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ, ΕΠ' ΩΦΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΥΓΝΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΡΞΙΣΜΟ.

ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ  ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΕ ΣΥΝΑΜΑ ΗΤΑΝ Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ.

Ο ΠΥΡΗΝΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΔΩ. Η ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΝΤΕΙΝΕΤΑΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΘΛΙΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝΕΙ , ΟΠΩΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ , ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ . ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ