Πέμπτη, 1 Μαρτίου 2012

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΥΡΗΝΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΝΑΔΑΣΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ΠΥΡΗΝΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

29/2/2012                                       ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ,ΠΥΡΗΝΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΧΑΙΡΕΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ  ΚΑΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ  ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΟΥΤΣΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 4/3/2012.

ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥ ΥΠΟΠΤΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΜΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ, ΠΟΥ  ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΕΝΕΡΓΑ, ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΑ ΜΑΣ ΘΑ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ.

Ο ΛΑΪΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΟΧΙ ΩΣ ΥΠΗΡΕΤΗ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΩΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΥΛΑΣΣΟΥΝ.

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΩΣ ΤΟΥΣ "ΣΩΤΗΡΕΣ" ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΩΣ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ.

«ΦΑΝΤΑΣΘΗΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΛΟΥΤΟΝ ΘΕΟΥ.  ΤΙ ΠΑΛΑΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑΤΕ;   ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΘΗΤΕ.    ΕΠΕΙΤΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ: ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΕΜΠΡΟΣ ΣΑΣ, ΩΡΑΙΟΤΕΡΟΝ ΤΟΥ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ.                    ΕΙΝΑΙ Η ΓΗ ΣΑΣ.»    Περικλής Γιαννόπουλος