Κυριακή, 1 Απριλίου 2012

ΠΥΡΗΝΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ   ΠΥΡΗΝΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

                                                           ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  


Η Χρυσή Αυγή είναι εκφράζει την σφοδρή αντίθεσή της στα σχέδια του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη περί δημιουργίας κέντρου φιλοξενίας λαθρομεταναστών.
Η αστική συγκυβέρνηση της εθνικής υποταγής και της κοινωνικής εξαθλίωσης επιλέγει να σταθεί για άλλη μια φορά απέναντι από τον Ελληνικό Λαό σε ένα από τα πλέον φλέγοντα ζητήματα. Εγκληματικότητα, μεταδοτικές ασθένειες, πληθυσμιακή αλλοίωση και κοινωνική αναταραχή είναι η νέα προσφορά της κυβέρνησης Παπαδήμου στην ελληνική περιφέρεια.
Η Χρυσή Αυγή θεωρεί εξίσου υπεύθυνα για την τραγική διόγκωση του προβλήματος της λαθρομετανάστευσης όλα τα πολιτικά κόμματα του κοινοβουλίου που χρησιμοποίησαν το συγκεκριμένο ζήτημα είτε για να δημιουργήσουν νέους αλλοεθνείς ψηφοφόρους είτε για να κάνουν ψευδοανθρωπιστική σπέκουλα αδιαφορώντας για τα προβλήματα του απλού Έλληνα. Ενώ παράλληλα, προεκλογικής περιόδου ένεκα, προσπαθούν να υφαρπάξουν την ψήφο του Λαού παρουσιαζόμενοι ως “λαθρομεταναστοφάγοι” πρόσωπα και κόμματα που μέχρι χθες χαρακτήριζαν “ευεργετική για τον τόπο την παρουσία τους” και χαρακτήριζαν ρατσιστή όποιον ύψωνε φωνή διαμαρτυρίας. Η θέση των Ελλήνων Εθνικιστών είναι πάγια και αδιαπραγμάτευτη συνοψισμένη στη φράση “Έξω ΤΩΡΑ όλοι οι λαθρομετανάστες”!