Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Οι αμετανόητοι Σταλινοτσολιάδες αμαύρωσαν χθες την επέτειο της Ένωσης των Επτανήσων με συνθήματα για κονσερβοκούτια!!!


Μια ολιγομελής ομάδα «αντεξουσιαστών» φρόντισε να δώσει και πάλι ένα ρεσιτάλ ανθελληνισμού και μίσους μπροστά στα μάτια εκατοντάδων Κερκυραίων και τουριστών.

Φωνάζοντας συνθήματα για κονσερβοκούτια, και υπέρ των λαθρομεταναστών, την ώρα που ο συναγωνιστής του Πυρήνα Κέρκυρας κατέθετε το στεφάνι στο μνημείο της Ένωσης , πιστεύουν ότι θα καταφέρουν να τρομοκρατήσουν τόσο εμάς όσο και τους συμπολίτες μας.

Τα μέλη του Πυρήνα μας έδειξαν την απαιτούμενη ψυχραιμία και πειθαρχία ψάλλοντας δυνατά τον Εθνικό μας ύμνο, ανταπαντώντας με σθένος στην συνθηματολογία μίσους των γνωστών-αγνώστων.

Οι Κερκυραίοι πολίτες έδειξαν παγερή αδιαφορία στα συνθήματα μίσους των «αντεξουσιαστών», δείχνοντας τους ξεκάθαρα ότι δεν τους εκπροσωπούν αυτές οι πρακτικές τους.

Προφανώς ο χώρος των «αντεξουσιαστών» βλέποντας ότι πλεον χάνει την αποδοχή της κοινωνίας αρχίζει να κάνει σπασμωδικές κινήσεις και επιτίθεται στο σύνολο της κοινωνίας.

Διακαής τους πόθος μέχρι σήμερα είναι να σφάξουν με κονσερβοκούτια όλους τους μη κομμουνιστές, ειδικά εκείνους που πιστεύουν στο Έθνος των Ελλήνων, να τους ενημερώσουμε όμως οτι δεν θα επιτρέψουμε να αιματοκυλήσουν και πάλι την Ελλάδα. 

Τολμούν και αποκαλούν φασίστες τους πατριώτες και τους εθνικιστές οι Σταλινοτσολιάδες που εκβιάζουν με σφάξιμο όποιον δεν τους ακολουθεί!!

Να είναι σίγουροι πως θα μας βρούν μπροστά τους ορκισμένους να τους στείλουμε μια για πάντα στην χωματερή της Ιστορίας.

Υ.Γ. Πραγματικά μας έκανε μεγάλη εντύπωση η αποδοχή που οι «αντεξουσιαστές» έδειξαν προς τους εκπροσώπους της Ν.Δ. και του Κ.Κ.Ε.  Μάλλον στόχος τους δεν είναι το Μνημόνιο ,ούτε τα αστικά κόμματα.