Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Σήμερα, 1η Ιουνίου 2012,  η γνωστή γελοία ομάδα «αντιφασίστες/αντιφασίστριες» Κέρκυρας διοργάνωσε «καρναβαλική» εκδήλωση σε κεντρική πλατεία της πόλης προκειμένου να τρομοκρατήσει τους υποψήφιους βουλευτές μας αλλά και το σύνολο της κερκυραϊκής κοινωνίας.

Τους ενημερώνουμε ότι ούτε οι υποψήφιοι βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή πτοούνται από τέτοιες πρακτικές τρομοκρατίας ούτε φυσικά οι πολίτες της Κέρκυρας. Αυτές οι πρακτικές τρομοκρατίας των λεγόμενων «αντεξουσιαστών» είναι εδώ και χρόνια καταδικασμένες από το σύνολο της κοινωνίας. Πλέον, μπορούν να προκαλούν μόνο γέλιο.

Δεν έχουμε ούτε τον χρόνο ούτε και την διάθεση να ασχοληθούμε περισσότερο με αυτή την γελοία ομάδα των αντιφασιστών.

Καταγγείλαμε όμως, τόσο στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Κέρκυρας όσο και στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας, την διανομή από την εν λόγω ομάδα ενός κατάπτυστου και εμετικού φυλλαδίου, το οποίο πέρα από τα συνήθη ψεύδη εναντίον του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, στοχοποιεί και απειλεί άμεσα , παραβιάζοντας και τα προσωπικά δεδομένα ενός εκ των υποψήφιων μας και συγκεκριμένα του συναγωνιστή Τσιγγέλη Κωνσταντίνου, και τους τρεις υποψήφιους βουλευτές του κινήματος.

Καλούμε την Ελληνική Πολιτεία να προστατεύσει με κάθε μέσο την ομαλή διεξαγωγή της προεκλογικής διαδικασίας, δίνοντας άμεσα τέλος στις πρακτικές τρομοκρατίας και απειλών από συγκεκριμένες ομάδες που στρέφονται ενάντια στην σωματική ακεραιότητα και την επαγγελματική ασφάλεια των υποψήφιων μας.

Θα είμαστε σε επιφυλακή για να αντιμετωπίσουμε κάθε κακόβουλη ενέργεια που πιθανόν να προκύψει.

ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ


ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΠΥΡΗΝΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Τηλ επικοινωνίας : 6937621556