Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2012

Δελτίο Τύπου για το Αθλητικό Κέντρο ΚέρκυραςΗ απόφαση, με την υπογραφή του Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου – Δυτ. Ελλάδας,  περι μη χορήγησης άδειας λειτουργίας στο Ε.Α.Κ. στο σύνολο  του, μπορεί να θεωρηθεί ως αποτέλεσμα προχειρότητας και επιπολαιότητας των υπηρεσιών είτε να θεωρηθεί ως προσπάθεια αποπροσανατολισμού από σοβαρά ζητήματα που υπάρχουν στην λειτουργία του Ε.Α.Κ.

Δεν είναι δυνατόν η Αποκεντρωμένη Διοίκηση να μην γνωρίζει ότι εδώ και μήνες η επίσημη πολιτεία δεν έχει ακόμα ορίσει διοίκηση στο Ε.Α.Κ. και παρόλα αυτά να δίνει στην αόρατη αυτή διοίκηση εύλογη προθεσμία για την αποκατάσταση των τεχνικών ατελειών ή ελλείψεων.

Προφανώς η Αποκεντρωμένη Διοίκηση πιστεύει ότι μια ανύπαρκτη διοίκηση στο Ε.Α.Κ.  μπορεί να διορθώσει τις τεχνικές ατέλειες όπως και να επιλύσει το ΥΠΑΡΚΤΟ πρόβλημα των εργαζομένων του αθλητικού κέντρου που παραμένουν απλήρωτοι εδώ και μήνες, όμηροι στα χέρια ενός ανύπαρκτου κρατικού μηχανισμού που αδυνατεί να λειτουργήσει με σοβαρότητα και υπευθυνότητα.