Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΟΡΓΙΟ ΨΕΥΔΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ



Για άλλη μια φορά γινόμαστε μάρτυρες σε ένα όργιο ψευδολογίας,  που αναπαράχθηκε αβίαστα ή και εσκεμμένα από τα Μ.Μ.Ε. , απέναντι στο έμπρακτο ενδιαφέρον της Χρυσής Αυγής για τα παιδιά των ελληνικών οικογενειών που αποκλείονται από τους βρεφονηπιακούς σταθμούς.

Οι ερωτήσεις μας στο Κοινοβούλιο  ήταν σαφείς και ξεκάθαρες :
1) Γιατί δεν λαμβάνει χώρα η κάλυψη κενών θέσεων των Δημοτικών και Κοινοτικών Παιδικών και Βρεφονηπιακών σταθμών  με μομιοποίηση αλλά επιλέγεται η τυχαία διαδικασία της κλήρωσης
2) Πόσοι ημεδαποί και πόσοι αλλοδαποί επιλέγηκαν στους Δημοτικούς και Κοινοτικούς Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς σταθμούς της χώρας φέτος και από τους αλλοδαπούς ΠΟΣΟΙ ανά χώρα προέλευσης.

Σε αυτές τις δυο, λοιπόν,  ερωτήσεις, οι επαγγελματίες συνδικαλιστές και προστάτες των λαθρομεταναστών αλλά και τα Μ.Μ.Ε. ανακάλυψαν πως η Χρυσή Αυγή ζήτησε διευθύνσεις  και πως θα κάνει επιθέσεις στα ανήλικα παιδιά.

Βρήκαν άλλη μια ευκαιρία οι επαγγελματίες της Αριστεράς να τρομοκρατήσουν τους Έλληνες πολίτες διαστρεβλώνοντας εντελώς την αλήθεια και εκτοξεύοντας λάσπη κατά της Χρυσής Αυγής να δικαιολογήσουν την πολιτική ανυπαρξία τους και με έμμεσο τρόπο να στηρίξουν το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα από το οποίο τρέφονται.  

Φοβούνται γιατί η Χρυσή Αυγή είναι ο μοναδικός πολιτικός φορέας που έμπρακτα στηρίζει την Ελληνική οικογένεια .
Αυτοί ενδιαφέρονται μόνο να εκτοξεύουν συκοφαντίες , να τρομοκρατούν και να παραπληροφορούν τον δοκιμαζόμενο Έλληνα.