Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Δυο μέτρα και δυο σταθμά για τους βουλευτές .....



Με μεγάλο ενδιαφέρον διαβάσαμε σε τοπικό Μ.Μ.Ε. μια ανακοίνωση κάποιου συλλόγου φοιτητών Τ.ΗΧ.ΕΙ.   Το ενδιαφέρον φυσικά δεν έχει να κάνει με την παραπληροφόρηση που προσφέρει το κείμενο τους ( αυτό το έχουμε πια συνηθίσει ) αλλά διαβάσαμε στο εν λόγω κείμενο ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κος  Σαμοίλης με παρέμβαση του απελευθέρωσε έναν προσαχθέντα διαδηλωτή .

Προφανώς οι «παρεμβάσεις» του κυρίου Σαμοίλη δεν είναι ποινικά κολάσιμες σε αντίθεση με αυτές του βουλευτή Επικρατείας της Χρυσής Αυγής κυρίου Χρήστου Παππά για τον οποίο σχηματίστηκε άμεσα δικογραφία για παρόμοια «παρέμβαση» έξω από το θέατρο «Χυτήριο».

Γνωρίζουμε καλά ότι κάποιοι κύκλοι, που κατά σύμπτωση πάντα, πρόσκεινται στην αριστερά, έχουν μια άτυπη ασυλία από τον νόμο και καμιά από τις παράνομες ενέργειες τους δεν τιμωρείται ποτέ.
Ήρθε όμως και το περιστατικό της 28ης Οκτωβρίου για να μας επιβεβαιώσει ακόμα μια φορά.
Ήρθε να επιβεβαιώσει ότι οι δήθεν αντιφασίστες είναι όργανα του καθεστώτος και δρουν πραγματικά σαν τάγματα εφόδου εναντίον των  Ελλήνων.

Όσες ανακοινώσεις κι αν κάνετε, όσα υβριστικά συνθήματα κι αν πείτε αμαυρώνοντας τις Εθνικές επετείους και τρομοκρατώντας τους Έλληνες πολίτες με απειλές και τραμπουκισμούς, ένα πράγμα  δεν θα μάθετε ποτέ :  ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
Άξιος ο μισθός σας από το καθεστώς που δήθεν αντιμάχεστε.

Δυστυχώς για εσάς, είσαστε το χθες και είμαστε το αύριο της πατρίδας μας.

Υ.Γ. Ο κύριος Σαμοίλης μετά τους αγώνες του για τους λαθρομετανάστες στην Κέρκυρα, με ψηφίσματα, συσσίτια κ.α., αποφάσισε να ντυθεί πατριώτης και να υπερασπιστεί το Ναυτικό Οχυρό του Αγ. Στεφάνου. και την εθνική ασφάλεια της χώρας. Ίσως δεν διαβάζει τα κείμενα του συντρόφου του κυρίου Ν.Θεοδωρίδη, μέλους του Συνασπισμού (συνιστώσας του κόμματος σας κύριε Σαμοίλη) και της Αντιεθνικιστικής κίνησης.

Υ.Γ. Θα παρακαλέσουμε τον διαδηλωτή – πρώην φυλακισμένο στην Γάζα , να σταματήσει τους άσκοπους θεατρινισμούς . Κάνει καλή εντύπωση στ`αφεντικά του έτσι κι αλλιώς.

Υ.Γ. Τις ύβρεις περί συμμορίας παρακρατικών τραμπούκων σας τις επιστρέφουμε