Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2012

Πολιτική εκδήλωση του Αγωνιστικού Πυρήνα ΚέρκυραςΜε μεγάλη επιτυχία, την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου,  διοργανώθηκε από τον Αγωνιστικό Πυρήνα Κέρκυρας πολιτική εκδήλωση για τα μέλη και τους υποστηρικτές του Κινήματος που προέρχονταν κυρίως από τον τομέα της πόλης της Κέρκυρας.
Σε μια κατάμεστη αίθουσα , με την παρουσία 150 και πλέον ατόμων, παρουσιάσαμε την μέχρι τώρα δράση του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή τόσο όντος κοινοβουλίου όσο και τις δράσεις αλληλεγγύης προς Έλληνες που διοργανώθηκαν πανελλαδικά.

Εκτενή αναφορά έκανε ο υπεύθυνος του Αγωνιστικού Πυρήνα μας, καθώς και οι υπόλοιποι ομιλητές, για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις τονίζοντας ότι η υποδούλωση της πατρίδας στους τοκογλύφους και το ξεπούλημα του εθνικού μας πλούτου δεν θα περάσουν.

Εν συνεχεία έγινε ενημέρωση για τις μέχρι τώρα δράσεις του Πυρήνα μας αλλά και αναφορά στις μελλοντικές δράσεις που ετοιμάζουμε.

Η εκδήλωση έκλεισε με την ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου και με την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε με το ίδιο σθένος τον αγώνα μας για το έθνος.

Αγωνιστικός Πυρήνας Κέρκυρας
Τηλ. Επικοινωνίας : 693 7621556