Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Ανακοίνωση για την βάρβαρη επίθεση λαθροέποικου σε Ελληνίδα φοιτήτρια στο νησί μας.

Οι αλλοδαποί εγκληματίες που έχουν κατακλύσει την πατρίδα μας συνεχίζουν να διαπράττουν βάρβαρα εγκλήματα κατά των Ελλήνων εκμεταλλευόμενοι ένα «άτυπο» καθεστώς ασυλίας που τους προσφέρουν με νύχια και με δόντια οι εγχώριοι προστάτες τους.
 Ήδη σήμερα στην Κέρκυρα μια νεαρή φοιτήτρια δέχτηκε βάρβαρη επίθεση από έναν «κακόμοιρο λαθρομετανάστη» και από θαύμα γλίτωσε την ζωή της.
Καθημερινά, ενώ  δολοφονούνται, ληστεύονται και κακοποιούνται συμπολίτες μας,  ο αποτυχημένος υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ αντί να ασχοληθεί με την πάταξη της εγκληματικότητας και την ασφάλεια των Ελλήνων, συνεχίζει να κατασυκοφαντεί την Χρυσή Αυγή.
Υπενθυμίζουμε στον κύριο Δένδια πως ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει στην χώρα είναι ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων, αποτέλεσμα του οποίου βλέπουμε όλα αυτά τα ειδεχθή εγκλήματα που διαπράττονται καθημερινώς.
 Το Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα είναι το μόνο που αγωνίζεται για να ξαναγινούν ασφαλείς οι πόλεις και τα χωριά μας, για να ξαναγίνει ελεύθερη η χώρα μας, για να εφαρμοστεί ο νόμος και να φύγουν όλοι οι λαθρομετανάστες από την πατρίδα μας.

Η λύση είναι μια : Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος