Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

ΟΠΑΠ: Νέες συζητήσεις με πράκτορες

Σε νέες συζητήσεις με στόχο να υπογραφεί η πολυσυζητημένη σύμβαση βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση του ΟΠΑΠ με τους πράκτορες, δίνοντας αγώνα με το χρόνο για να «πέσουν» οι υπογραφές μέχρι τις εκλογές.

Αναλυτικότερα χθες ο επικεφαλής του ΟΠΑΠ, Χρήστος Χατζηεμμανουήλ, είχε εκ νέου συνάντηση με τους εκπροσώπους των πρακτόρων μέχρι αργά το βράδυ με στόχο να καταλήξουν σε συμφωνία για τη σύμβαση.

Οι πράκτορες από την πλευρά τους έχουν θέσει και αυτοί ως στόχο να προχωρήσουν επιτέλους στην υπογραφή για να μη «χαθούν» μήνες διαπραγματεύσεων με τη σημερινή διοίκηση του Οργανισμού σε περίπτωση που μετά τις εκλογές υπάρξουν διοικητικές αλλαγές στον ΟΠΑΠ. Η σύμβαση δημιουργεί ένα συγκεκριμένο θεσμικό πλαίσιο για τη συνεργασία του ΟΠΑΠ με το δίκτυό του και περιλαμβάνει σαφείς όρους για τη μεταξύ τους συνεργασία στην περίπτωση που η αγορά τυχερών παιχνιδιών ανοίξει στον ανταγωνισμό.

Αγκάθι στην υπογραφή της εν λόγω σύμβασης αποτέλεσε το θέμα της φορολογίας των κερδών των παικτών, μέτρο το οποίο τελικά ανεστάλη για μετά τις εκλογές. Σε περίπτωση αλλαγής κυβέρνησης οι εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Πρακτόρων Παιχνιδιών Προγνωσης (ΠΟΕΠΠ), έπειτα από σειρά επαφών που είχαν με εκπροσώπους του ΠΑΣΟΚ εκτιμούν ότι δεν θα επιβληθεί ο συγκεκριμένος φόρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.