Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Παπανδρέου: «Τώρα είναι η ώρα για αλλαγή»

Εθνικό προσκλητήριο προς όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, ό,τι κι αν ψηφίζουν απηύθυνε απόψε ο Γιώργος Παπανδρέου από τη Θεσσαλονίκη. Μιλώντας στην πλατεία Αριστοτέλους, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι τώρα είναι η ώρα για να διεκδικήσει η Ελλάδα το μέλλον της και κάλεσε τους ψηφοφόρους να του δώσουν την ευκαιρία να αποδείξει ότι τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο.

«Τώρα είναι η ώρα! Τώρα είναι η ώρα της πιο κρίσιμης απόφασης! Τώρα αποφασίζουμε αν θα μείνουμε αιχμάλωτοι στο παρελθόν ή θα προχωρήσουμε στο μέλλον!», είπε ο κ. Παπανδρέου.

Μπορεί να υπάρχουν κάποιοι πολίτες που εμείς οι πολιτικοί τους κάναμε κυνικούς και λένε ότι τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει. Αλλά ζητώ να μου δώσετε τη δύναμη να σας αποδείξω το αντίθετο. Με όποια κατεστημένα κι αν πρέπει να συγκρουστούμε, όποιο κι αν είναι το κόστος, δεσμεύομαι να μπω μπροστά σ’ αυτή τη μεγάλη εθνική προσπάθεια! Δεσμεύομαι να κάνω το πρώτο βήμα. Για να προχωρήσουμε σ’ αυτές τις αλλαγές και να αφήσουμε οριστικά πίσω την παρακμή. Για να παραδώσουμε στα παιδιά μας μια Ελλάδα καλύτερη – δικαιότερη από αυτή που παραλάβαμε.

Στις 4 του Οκτώβρη είναι η μεγάλη μας ευκαιρία να το πετύχουμε. Και απευθύνομαι σήμερα από ‘δω σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες που αγωνιούν. Απ’ όπου κι αν προέρχονται. Ό,τι κι αν ψηφίζουν. Σε όλους εκείνους που ζητούν να φύγουμε μπροστά αλλά έχουν πάψει να πιστεύουν στη δύναμη που έχουμε στα χέρια μας. Που θέλουν να ζήσουν μια καλύτερη ζωή αλλά έχουν χάσει την ελπίδα. Απευθύνω σε όλους προσκλητήριο εθνικής ενότητας!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.