Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

Νεκρός ληστής από πυρά αστυνομικών

Νεκρός ληστής από πυρά αστυνομικών

Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2009, 07:48

Ένας ληστής έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικών στις 6:50 το πρωί, στο Νέο Φάληρο, ενώ ο συνεργός του βρίσκεται ταμπουρωμένος σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στην ίδια περιοχή.

Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν εδώ και καιρό την μοτοσικλέτα, με την οποία οι δύο δράστες είχαν διαπράξει σωρεία ληστειών κατά τους τελευταίους μήνες. Το δίκυκλο ήταν σταθμευμένο στη συμβολή των οδών Ελλήνων Ηρώων και Λάμπρου Βεΐκου.

Ήταν λίγα λεπτά πριν τις 7 το πρωί, όταν οι ληστές έκαναν την εμφάνισή τους προκειμένου να παραλάβουν τη μοτοσικλέτα. Ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών με τους αστυνομικούς, οι οποίοι επιχείρησαν να τους σταματήσουν, με αποτέλεσμα ο ένας από τους δράστες να τραυματιστεί θανάσιμα. Στο σημείο μετέβη ιατροδικαστής και σήμανση.

Ο δεύτερος διέφυγε πεζός και ταμπουρώθηκε σε εγκαταλελειμμένο κτίριο, κοντά στο σημείο της συμπλοκής, το οποίο έχουν «ζώσει» ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Πηγές αναφέρουν ότι πρόκειται για τους ληστές των σούπερ μάρκετ με τους οποίους είχαν έρθει πρόσωπο με πρόσωπο αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης στο Μαρούσι, στις 27 Αυγούστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.