Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ - ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

Ξεκίνησε να κατασκευάζεται το 1997 με την υποχρέωση να παραδοθεί το 2001. Οι εργασίες, όμως, δεν προχώρησαν σύμφωνα με την προβλεπόμενη συμφωνία. Από το Νοέμβρη του 2001 μέχρι το φθινόπωρο του 2003 δεν υπήρξε καμία εξέλιξη και τελικά η ΔΕΠΑΝΟΜ - ως επιβλέπουσα - έλυσε με «φιλικό» διακανονισμό τη σύμβαση έργου με την κοινοπραξία του Μπατατούδη, ύστερα από σύσκεψη που έγινε στην Κέρκυρα υπό τον τότε υπουργού Υγείας Κ. Στεφανή.
2008 - Ο υφυπουργός Υγείας Γ. Παπαγεωργίου χαρακτήρισε την υπόθεση του νοσοκομείου Κέρκυρας μια «αμαρτωλή ιστορία που ξεκινάει από πάρα πολύ παλιά» και για μια ακόμα φορά είπε ότι το νοσοκομείο θα παραδοθεί για χρήση στον κερκυραϊκό λαό τη χρονιά που διανύουμε. Είπε ότι αυτήν τη στιγμή οι οικοδομικές εργασίες βρίσκονται στο 87% των εργασιών και μέχρι τα τέλη Μάρτη θα παραδοθεί το κτίριο, ενώ στους πρώτους μήνες του 2009 θα έχει ολοκληρωθεί και η παράδοση του ιατροτεχνικού εξοπλισμού.

ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΩΣ Η ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΕΝΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΧΑΡΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΧΤΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΧΑΡΗ ΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ!!!!
ΧΑΡΗ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΝΑ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ.....
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.